27 januari 2012


Här kommer gårdagen lite försenat :)

Började dagen med en riktigt nice franksalektion, vi repeterade lite självständigt inför provet vi har nästa vecka och gjorde ett glosförhör. På samhällslektionen så var det tungt, typ inte att dugg roligt att skriva om "Arabiska våren". En oinbjuden deltagare i min och Amandas "grupp" gör ju inte saken bättre direkt! 
Innan lunch hade vi håltimme, så då jobbade jag med lite uppgifter som jag slipper göra hemma :) Usch, jag vill verkligen inte skriva litteratur-historia-provet på tisdag. BLÄ! Efter lunch sysselsatte jag och Amanda oss med att redigera ännu fler bilder till vår Saga i Foto A.

Uppe i stallet sen så, förutom en massa rörigt fix, så borstade jag lite på min finis innan hon gick upp på lektion. Mockade i hennes superröriga box, som förövrigt i alla fall är fräsch under allt runtdraget hösilage :) När jag var klar pyste jag hemåt och efter att jag ätit träffade jag Johanna. Meningen var att vi skulle fixa det sista inför resan vi anordnar till Göteborg HS med stallet, och det gjorde vi också :) Dock blev det en "liten" pratstund därefter också, men det var trevligt! Alltid skönt att bara prata, om allt och inget :)

Nu idag har jag tagit en liten sovmorgon, för imorrn blir det inte många timmars sömn gissar jag på! Ska iväg på årets första tävling :) Dock är det inte jag som ska rida, utan jag mjukstartar terminen med att vara hästskötare/fotograf. Det är Maria och Doma som ska till Nyköping och hoppa, kulkul! :D

Efter lunch sen ska jag och Pepsi upp på sjukhusfältet och mysa! :D  Var riktigt länge sen nu, och Amanda hänger på med kameran så vänta er mumsiga bilder :))) Tjuvunviger stövlarna idag istället, hihi, och så får ni se tränset!

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: