26 januari 2012


Heeej!

Dagen började med fotoredigering och därefter hade vi betygssamtalen i Historia och jobbade med Svenska-grupparbeten under tiden. Innan lunch hade vi hål då vår mattelärare är iväg på nån konferens, nice :) På torsdagar så slutar vi ju egentligen efter lunch, men då det snart är dags att göra en massa val så var det valinfo på eftermiddagen idag. Är inte så mycket klokare, men det blir nog bra! :) Jag har i alla fall en riktigt rolig idé till mitt projektarbete, men den är hemlig :) hihi!

Åkte upp till stallet och borstade lite på min fina pålle, umgicks lite med folk, mockade och lite annat småpyssel. Alltså ni vet de där morotspellettsarna från Krafft som jag köpte på Ullared, det måste vara något beroendeframkallande i dom! haha ;) Men Pepsi smaskar i sig dom utan att blinka, och hon brukar vara lite småkräsen vad gäller hästgodis. Dessutom så kan hon stå och slicka hur länge som helst efteråt, både på händer (som hon aldrig annars brukar slicka på), kläder, väggar, ja det mesta! hihi sötis!

När jag var klar kom pappa och skjutsade hem mig och Emma. Lite halvplugg och annat skoj har jag sysslat med sen dess. Håller på att försöka lägga över alla bilder jag har på macen på vår externa hårddisk, men eftersom mac vägrar samarbeta med den måste jag först föra över allt på ett usb och sen in i hårddisken. Vilket innebär att det tar mer än dubblet så lång tid. Och ni kan nog gissa hur sjukt mycket bilder jag tagit sen i typ september! Suck! -.-

Förövrigt har jag glömt min lilla mobilis i stallet, som om ni vill få tag i mig så blir det jobbigt ;) 

Nu ska jag plugga lite, och sen blir det sängen! Längtar tills på lördag när jag och Pepsi ska ut och mysa i skogen eller på fältet :)))

Kram H




Kommentarer
Postat av: Sarah & Emilia

Svara gärna på våra frågor i bloggen!

2012-01-27 @ 18:57:42
Postat av: Svar till Sarah & Emilia

Eran blogg?! Ni glömde länka i så fall :)

2012-01-27 @ 22:50:32
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: