24 februari 2012


Goddagens!

Började dagen med att sova, och sen åkte jag tillsammans med pappa och bror till Hageby. Där var det hårklippning på Trudes, och jag är nöjd :) Toppade och fräschade upp det lite allmänt bara, skönt! När det var klart sen så smet vi in på ICA och handlade lite "mat"säck till morgondagen! 
Åkte upp till stallet, bytte om till ridkläder och åt lunch innan jag borstade min finis :) Hann borsta och rykta en alldeles lagom stund, och sen mockade jag och la in två kärror ny torv. Som kompensation för att jag inte kommer imorrn ;) 
Senare väntade en så gott som PERFEKT uteritt :D :D Det var tänkt att bara jag och Emma skulle rida, men sen fick vi med oss Amanda, och så Fatima och Moa på två hästar som behövde komma ut :) Jag hade taggat rejält och dessutom letat mig fram lite på kartor, för min plan var att vi skulle ta oss bort till de stora grusvägarna mellan fälten för att hästarna skulle kunna få sträcka på benen ordentligt. I skogen är det nämligen superbra underlag blandat med isgata beroende på var solen legat på, och på fälten är det kladdigt.
Så vi var ute ett bra tag och njöt av vårvädret :))) Rundan bjöd på upp- och nedförsbackar, stigar, asfalt, grusvägar och massor med miljöträning. Kommer blir en ännu perfektare runda när all is är borta och allt torkat upp! På grusvägarna var underlaget som gjort för att dra gärnet på, enligt hästarna åtminstone ;) Det gick undan vill jag lova, jisses! Pepsi drog på som en liten tokis och skulle tävla mot Pari hela tiden, haha sötnosarna! Lite bocksprång hann hon med i farten, men annars gick det mest fort ;) Gissa om hon var lika svettig som hon var nöjd när jag till slut fick stopp på henne ;D hihi! Travbitarna var dessutom världens underbaraste, och man kan snacka luftig gång och schvung när man blir studsad upp ur sadeln fast man rider lätt ;) BÄSTA HÄSTEN, ingen gör mig lyckligare än du ♥ Åh så glada vi var, alla tio!
Tillbaka i stallet så skulle hon, direkt när jag fått av sadeln, rulla sig i den nya torven och det var inte det lättaste att borsta rent henne när det satt sig i svetten kan jag säga. Bestämde mig därför för att hänga på Emma upp och kvällsfodra sen, så att jag kan borsta av henne igen lite bättre. Annars får jag så dåligt samvete, eftersom vi heller inte ses imorrn! Ska dessutom göra iordning Domahästens ben, men mest pussa på, borsta och mata finis ♥ 

Fixar nåt tidsinställdt till imorgon, om det är någon stackare som stannar hemma ;)

Kram H



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: