Fin dag och dutti häst

Kom nyligen hem från en fin stalldag :) Förutom att allt det vanliga har gjorts så har dagen även innehållt en del kompishäng och ett superbra ridpass på Pepsi :D Bästhästen!

Som planerat så skrittade vi först en sväng i skogen tillsammans med Emma och Ragnar, och det uppskattades verkligen från alla håll :) Vi gick en kort bit över fältet och ja, blev snarare något passage/galopp-på-stället-liknande istället för skritt ;) haha, hästarna blev liiite tokiga bara. Galet glada och pigga! Blir spännande och se vad Pepsi säger imorrn när vi faktiskt ska busa :)

I alla fall så kom vi tillbaka till ridhuset perfekt i tid när lektionerna slutat. Pepsi hade ju verkligen fått en ordentlig framskrittning och piggnat till litegrann, så hon gick himla bra :D Min ridning var det heller inget fel på om jag får säga det själv hihi ;) Nåt som är himla träligt är dock att dressyrsadeln vi brukar ha inte längre verkar ligga bra (Cissi kollade ju i torsdags när vi red) och då jag verkligen inte kan sitta ordentligt i de andra dressyrsadlarna som är utprovade till henne så får vi klara oss med hoppsadeln, tillsvidare åtminstone. Men som sagt, funka himla bra idag i alla fall och jag kom åt henne bättre än jag väntat mig :D Jobbade med mycket tempoväxlingar samt skolor, och hon var riktigt lydig och fin! Sååå kul är hon att rida nu när hon inte gått lektioner på två veckor, utan gått lugnt/ridits av mig. Tääänk om det kunde vara så jämt, jäklar vad fin hon skulle va! :)))

Nä nu ska jag duscha och pyssla lite här hemma. Ikväll blir det julmys med världens bästa HEJA :D Taggad!

Såhär lite lagom söt hittade jag Pepsi i hagen idag, täcket på sniskan och mulen full av snö :) naaw, sötan ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: