11 december 2012

Ni anar inte hur skööönt det är att skolan bara blir slappare och slappare, me gusta muchoooo :D Idag hade vi två lektioner i förmiddags, varav båda mest var eget arbete. Har tre små inlämningar som ska in innan jul, en rapport som ska vara påbörjad och ett slutprov i Matte D. Men det känns som jag har bra koll, så det ska nog gå finfint :)

Vi slutade efter lunch idag alltså, och då det serverades fiskgryta med sej och lax så kände jag bara: NEJ TACK! Istället hoppade jag in på McDonalds på vägen till stallet, två cheeseburgare och en milkshake satt mycket finare kan jag lova ;) 


Uppe i stallet sen var det planerat för en uteritt med Amanda och Zätus, vilket det också blev :) Dock fick vi lov att hålla oss till skritt pga Pepsis skada tyvärr, men Cissi trodde att gaffelbandet fått sig en smäll :( Hoppas att det läker innan hon hunnit krypa ur skinnet helt. Hon skötte sig prima under skritturen, men seg var hon ju inte precis! Hon har i alla fall fått fortsatt ledigt från sina lektioner, så vi ska ut och skritta varje dag denhär veckan. Det är ju i alla fall grymt mysigt, även om jag helst av allt vill att hon är hel och frisk såklart!

När jag hade pysslat klart hos Pepsi så åkte jag hem för en snabb middag innan det bar iväg till nästa stall. Holly och jag tog en promenad i snöstormen, kaaaallt och blåsigt men Holly var pigg och nöjd i alla fall :) Gjorde såklart de vanliga stallsysslorna också, ovanligt effektiv var jag! Tumme upp ;)

På hemvägen sen svängde jag förbi hos Pepsiplutt igen :) Ryktade en stund, myste, kvällsmockade, gjorde iordning såren och och la sedan sist men inte minst om alla stallbandagen innan jag pussade godnatt och åkte hemåt.

Nu ska jag sova som en stock tänkte jag, och vakna sådär underbart pigg och utvilad imorrn. Det vore fiint :)

Kram H 

Älskar busblicken ;) Sötan ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: