8-9 augusti 2012

Halloj!

Jag fortsätter med stalldagar hos min fina flicka, och med fina vänner :) Både idag och igår har vi myst och ryktat en hel massa :D Finns ingen gång som de älskar att bli ompysslade så mycket som nu, efter att ha gått och skruttat i hagen i mer än en månad! Pepsi ska nog få ett bad till för helt sig själv i pälsen är hon fortfarande inte, men väntar nog lite och ser vad som händer. Ytterliggare några dagars rykt kanske räcker :)

Igår var det US-möte också, terminens första! Braigt var det, och som vanligt gick jag därifrån några storlekar större haha ;) Att vi införde fika på mötena kan vara något av det bästa vi gjort? :P Bland annat så planerade vi i alla fall lite till Pay and Jumpen och sen funderar vi på att måla oss ett eget pållestolligt hinder :D 

Idag fixade jag och Emma några små lappar till våra plaketter, så nu är Pepsis dörr redo att få kläs med ännu fler ;) På tal om tävlingar så har jag planerat höstens med chefen nu, eller ja hon har "godkänt" min planering ;) haha. I alla fall så klaffar tävlingarna bra, och jag är som vanligt taggaaaaaad till tusen! Första tävlingen är redan om 2,5 veckor, wiiiiiih :)))) Tänkte slänga upp planeringen här sen, om ni är nyfikna? :)

Förövrigt har jag gått och blivit alldeles förkyld sedan vi red i regnet typ -.- Inte okej! Men det går nog åt rätt håll i alla fall? :) Ikväll blir det nog lite filmhäng med HEJA tror jag! 

Kommer även, förutom tävlingsplaneringen, ett gäng bilder på mitt söta UFO tillsammans med några kompisar i hagen som jag tog idag :) Smakprov nedan! Resten kommer imorrn.

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: