6 augusti 2012, efterlängtad stalldag till max!

Himla bra dag idag :))) Världens finaste pålle fick ju komma hem!

Åkte upp till stallet vid åtta och då blev det förberedelser i form av torvning, påspackning, städning osv. innan vi åkte iväg till betet. Hästarna var inte ett dugg svårfångade utan förljde snällt med :) Pepsi fick gå först i ledet, modiga hon ;) 
Rakt in i lastbilen klev hon, och en kort stund senare var hon tillbaka i sin box. Lika självklart som om hon alltid stått där :) Hemma fick hon äta och vila lite, samt slicka massa salt. Stackarn, kan inte ha hittat fram till saltstenen eller också så dög det inte när hon inte kan slabba med vatten samtidigt ;) 
Efter nån knapp timme var det baddags :D En massa hästschampo, pälsglans och fixande senare såg hon nästan ut som sig själv igen :) Inte riktigt lika blank bara, men det kommer efter några dagars ryktning ;) Hon brukar vara lite otåligt när jag duschar henne, men idag njöt hon mest av att få prinsessbehandling igen ;) 
Under eftermiddagen myste vi lite, och jag plockade bort alla dessa himla fluggäggslarver. Tog ett tag då de sitter som berget ju! Inga nya dojjor hann hon få idag, så de får hon på imorrn istället. Senare gick hon ut en sväng i hagen, och under tiden sysselsatte jag mig med att tillsammans med några andra göra nya namnskyltar till alla hästarna så att de får likadana :) Finfint blev det!

Hmm, ja heldag blev det ju såklart ;) Himla bra! Imorrn åker jag självklart dit igen på fm, så får vi se vad dagen bjuder på mer än mys och borst såklart ;) Min bästaste bästis ♥ Dig kan man inte få nog av inte, du är för bra!

Kram H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: