27 augusti 2012

Måndagar är verkligen dryga skoldagar nuförtiden! Eller egentligen ska jag väl inte klaga för vi har bara två lektioner, men självklart ligger de första och sista timmen. Vilket är vad som gör dem väldigt irriterande. 

Imorse drog IV-valet igång, och det är Idrott och Hälsa B på Eber för min del. Verkar helt ok, blir nog bra :) Dagens lektion innehöll ungefär 15 minuters info, så 8.25 var lektionen slut. Lite lagom sådär ;) Åkte till Haga då och där bosatte jag mig i biblioteket resten av förmiddagen. Fick inte riktigt gjort så mycket som jag velat, men en hel del ändå :) 
Åt lunch vid en tolv, och därefter tog jag bussen till körskolan. Hann göra ett och ett halvt teoritest innan lektionen, så nu är jag klar med alla faserna :D Körlektionen gick helt okej, och om allt flyter på som det ska ska det bokas uppkörning och teoriprov nästa vecka :))) (ska inte köra upp nästa vecka alltså, utan bok en tid till senare) Känns bra ändå!!

Sen var det tillbaka till skolan igen då -.- En timmas slapp franskalektionen väntade innan vi blev frisläppta vid kvart i fyra. Uppe i stallet blev det borst och mys med Pepsiplutt :) Inte på sitt allra bästaste myshumör dock, tror hon var lite trött ;) Men några småstunder var hon massa gosig, hoppas på fler sådana imorrn ;) 

När Pepsi gått ut på lektion var det mockning och pyssel innan jag och Amanda cyklade hemåt. Har ätit supergod middag och varit ute och övningskört lite med mamma. Nu måste jag duscha och fixa lite smågrejer!

Juste förresten! Har Pepsi ons/tors den här veckan, vilket kommer bli kalassuperbra :D Det ska dressyrtränas och skogsbusas har jag planerat :))) Längtar redan!

Kram H

fler bilder från Ida är på G :)))))) wiiie vad jag gillar dom!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: