14 augusti 2012

Underbart bra födelsedag måste jag säga!! :D :D Tusen miljarder TACK till alla er som grattat, sjungit och bara varit så himla himla gulliga! Ni är bäst, hela bunten ♥ ♥

Imorse blev jag väckt av mamma och Hugo för traditionell födelsedagsmorgon ;) Skillnaden är att numera ligger man inte vaken halva natten för att man är så nervös hihi ;) Men det är minst lika kul och spännande för det! Fick som alltid finfina presenter :))) Bl.a. en supermysig tröja, ett "presentkort" på resa till Sharpman och inköp av valfria vita ridbyxor (:DDD), roliga gummistövlar, ett par BjörnBorg-trosor, en limegrön fräck grimma till Pepsiplutt av Hugo och en dvdfilm. Massor av tack till världens bästa mamma och brorsa! Älskar er ♥

När jag öppnat alla paketen så somnade jag om och sov ett par sköna timmar ;) Vaknade till vid en tio, halv elva igen och gjorde mig då iordning för stallet! Innan jag ens hunnit komma in i stallet hade jag redan fått två vackra födelsedags-sånger sjungna för mig :D Underbara ni!!
Mockade och pysslade innan det var dags för Peppson att få på sig en dojja, äntligen! :))) Under lunchen blev det  planering av morgondagen tillsammans med Johanna, något lite småspännande händer då förstår ni ;) Men mer om det imorgon!
När vi var klara plockade jag in Pepsi från hagen igen och gjorde henne fin för dagens dressyrpass :) Limegrön fick hon vara idag, snyggisen! Skrittade en sväng med Johanna som sälle för vi skulle kika på en ny ridväg, vilken tyvärr inte var någon höjdare. Näst intill igenväxt, jag lyckades t.o.m. riva upp min tröja så att det lbev världens fetaste hål :o haha, väldigt fint!
På banan sen så gick det helt okej, eller kanske egentligen väldigt bra för att vara första riktiga dressyrpasset på flera månader ;) Ingen av oss är ju i toppform direkt hehe ;) Tyvärr hade ridlägret som red innan inte plockat undan sina bommar, och dessutom var de självklart tvungna att vattna samtidigt. Så ja, halva banan fanns väl kvar till mig ungefär, dessutom med lite konor utställda -.- Menmen, det fick gå ändå!
Pepsi var duktig och kämpade på. Hon var något matt och lite off bitvis, men några super-moments fick vi ändå till tycker jag :) Himla galet underbar blir hon när bakbenen kommer in och formen upp! Relativt lösgjord var/blev hon dessutom, stort plus på det! Lite mer styrka bara så blir det kalas! Ingen superridning från min sida, men är ändå väldigt nöjd för att som sagt vara första riktiga passet på länge :D Guldstjärna får hon såklart, fina bästa pluttan ♥

Efter lite avsvampning, stretching och pyssel fick hon eftermiddagsmat och jag trampade hemåt. Imorgon ska vi ta oss en ordentlig skogstur, bara vi. Så underbart, längtar galet!

Nu på kvällen har vi ätit supergod middag och mjukglass på det :D Snart är det filmdags, och sen väntar sängen. Imorrn ska en hög skojsiga grejer hinnas med :) Förresten kommer första "sätt-rubriken-inlägget" imorgon, spännade va? 

Kram H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: