Fotat och redigerat


I lördags förmiddag hängde jag på Amanda som skulle tävla i Söderköping :) Självklart agerades det fotograf! Fotade de två första klasserna, 80 och 90 cm. Det kändes ändå rätt lagom då vädret inte var det varmaste, och jag tror att knappt 600 bilder räcker att sortera ut, beskära och snygga till ;)

Detta var nog min första "riktiga" tävlingsfotografering! Nu är tanken att jag ska vattenstämpla bilderna, lägga dom på min fotohemsida till försäljning, och helt enkelt hoppas på att nån nappar :)

Hemsidan och hela grejen kör jag lite på test nu till en början för att se hur stort intresset är, och hur mycket jag hinner med. Därav att det hela är lite provisoriskt osv. ;) Men en idé jag har är att till hösten utveckla det hela och ev. köra det som mitt projektarbete i trean :) Den som lever den får se!

I alla fall är jag riktigt nöjd med bilderna från i lördags, framförallt i andra klassen efter lite "uppvärmning" ;). Typ första utomhus-hoppningen jag fotar seriöst i år ju dessutom! Nu kan det bara bli bättre ;)  

Här får ni några random smakprov ↓












Kommentarer
Postat av: Therese Klintestam

Åh! Jag hade köpt direkt!!!

2012-04-23 @ 08:24:27
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: