6 april 2012


Tjoooo :)

Grymt härligt med pååååsklov måste jag säga! Har lite småpanik över ett skolarbete bara, men har bestämt mig för att lägga det lite åt sidan och ta tag i problemet efter lovet. Nu vill jag vara leeeedig!

Idag har varit en fiin dag trots busvädret. Imorse sov jag en stund, och det var välbehövligt! Fick skjuts upp till stallet sen och där blev det mockning och sen gjorde jag iordning en otålig Pepsi för en skogstur :D

Eftersom det är tävlingsdax imorgon så ville jag att hon skulle få komma ut i skogen idag, trots att det regnade. Rider alltid ut lite lugnt dagen innan hopptävling, då går hon som bäst dan efter :) Och vadå, ingen har väl dött av lite regn? ;)

Amanda var bussig och hängde på, och Pepsi var glaaad tjej :D Vi tänkte ta det lugnt, men när vi galopperade en bit så gick det allt annat än lugnt, haha! Zäta drog på som attans, och Pepsi var inte sen därefter. Bocka hann hon också med i farten min bästa plutthäst! Hoppas hon är lika glad imorgon, men lägger bocksprången åt sidan ;D Det tror jag!

Tillbaka i stallet blev det lunch och sen fick hon gå ut en liten stund i alla fall, medan jag packade allt och fixade lite. Tacka gudarna för att jag la på ett täcke, för gissa om hon hade rullat sig på båda sidorna när jag tog in henne ;) Hon fick äta och torka, och då hann jag packa veckans påsar! Hur duktigt!? :D Så nu slipper jag dom i helgen när jag ändå har fullt upp!

Avslutade stalldagen med att borsta och rykta henne fin, tvätta ben och svans samt fläta :) Japp, imorrn blir det knoppat och vi ska vara snyggast av alla hihi ;) Åker upp rätt tidigt imorgon så att jag hinner rykta henne lite mer och finputsa det sista, åh vad jag längtar :D

När jag var klar kom pappa och hämtade mig och så åkte vi in till stan för Mcdonalds och bio :) Kvarteret skatan i Laholm såg vi, faktiskt riktigt rolig!

Nu ska jag titta på inspelat Let´s dance och sen ska jag sova så att jag orkar upp imorgon, är galet taggad!! Förövrigt är det Vikbolandet vi ska till, och rida 90 och 1m. Blir grymt kul, första lokala för i år! Håll tummarna för oss! :))

Kram H

VRF förra våren! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: