Konsten att hinna med mycket


Spenderat hela dagen i stallet, och över lag har det varit en mucho bra dag :))
Dock var teorierna bara ett enda stort kaooooos, kände mig bara helt sjukt värdelös och sämst. Det var galet rörigt och precis som vanligt ville jag lite för mycket och tänkte mig inte för. Men nu kanske jag har lärt mig en läxa, och eftersom det var första gången så hoppas vi på att det blir bättre nästa gång. Med andra ord på måndag, och då ska jag ha en riktigt bra teori och altl ska vara bara bra :) Tur i alla fall att det finns förstående föräldrar och snälla människor runt mig! :D
Efter teorin hjälpte jag en sjuk Lotta att tömköra Ragnar, och det gick däremot väldigt bra :D Han blev till och med avslappnad och fin och Lotta var nöjd, så det var roligt :) Skulle vilja tömköra oftare och lära mig mer, någon gång ska jag tömköra Pepsi i alla fall, det är ett som är säkert!
Efter lunchen så planerade vi rykttävlingen, kommer blir bra :) Sen krattade vi och byggde domarhus i ridhuset inför morgondagen innan det var dags att sällskapa Maria lite när hon och Doma hoppade :)
När min lilla GRÅA pärla sen glufsat i sig sin mat var det dags för total makeover. Flätade och fixade allt med bett och schabrak och så inför imorrn så behöver jag inte gå upp lika tidigt :) Fixade det sista och kvällsfodrade innan pappa och Hugo kom och skjutsade hem mig.
Är riktigt taggad inför imorrn tror jag :D Ska bli kul och jag hoppas vi kan avsluta tävlingsterminen på ett bra sätt såklart! 
Imorrn blir det förövrigt en heldag, för efter att jag ridit ska jag vara skrivare resten av dagen så ni får helt enkelt hålla er till kvällen med resultaten :) Förhoppningsvis hittar jag någon snäll människa som kan tänka sig att filma också!

Kram H

Hoppas min häst känner för att vara finis imorrn :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: