Knasig häst!


Idag hade jag ju planerat en lugn och mysig jogg på sjukhusfältet i det fina vädret, men jag kan säga att min plan totalsprack så det smällde ända till Kina!! För det första så började det självklart mulna framåt eftermiddagen och det hann till och med börja regna när jag skulle rida.
Emma var supersnäll och följde med med kameran, och så hängde Johanna och Filuren på. Jag har aldrig joggat med hack på sjukhus med kompis och jag misstänkte att hon skulle tycka det var väldigt roligt och dra sig mot den, men jag hade Aldrig kunnat förutse vad hon styrde med idag! 
Hon var totalt heltokig och mer i luften än på marken, och visst jag tycker verkligen att det är jätteroligt när hon är på tårna och lite sprallig men idag blev det inte bra. Dels körde hon på en hel del bocksprång och vände rygggen som ett upp- och ned-vänt U. För att få er att förstå kan jag säga att ungefär minst 10 gånger var jag framme på öronen, och då överdriver jag inte.
En gång tryckte hon nosryggen mot hacket och bara drog i hela mig fram och i full galopp, med brall, rakt mot "utgången" på sjukhus och då fick det räcka. Det var ju mjukt i marken så då var jag mest rädd hela tiden att hon skulle halka eller snubbla och gå omkull.
Så när Johanna var klar skrittade jag hem på en huuur nöjd häst som helst, men då var jag tvungen att ta några varv på banan bara för att hon inte skulle vinna totalt över mig. Och precis som jag anade blev hon ju såklart superlat när vi väl kom in där, och det blir jag faktiskt less på. Hon blir ju rent ut sagt så galet fin när hon verkligen tar i det där sista lilla, men jag måste ju pressa henne apmycket för att hon ska göra't också. 
Naej, vi tar och glömmer den här dagen och hoppas att vi kommer bättre överens på söndag, och nästa vecka ska vi mysa i skogen en dag och definitivt hoooooppa den andra dan :))

Vill bara att hon ska vara min alldeles egna och att jag skulle kunna forma henne mer så som jag vill ha henne, jag tror hon skulle kunna blir så himla fin om hon fick vara privathäst.







Åh min bästa lilla prinsessa, ibland är du allt bra tossig. 
Men jag älskar dig lika mycket för det, glöm Aldrig det ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: