Goddagens på er, och hej startlistor :)


Nu är startlistorna till på söndag äntligen uppe, och det visar sig att man ska rida ryttartestet ensam. Det betyder att domarn kommer kolla på en sits ungefär fyra gånger så nogrannt som på ett vanligt ryttartest! Lääskigt, att nån ska sitta och totalgranska en hela programmet, men rätt bra ändå för då kan man vara säker på att det de skriver är genomtänkt och att det stämmer :)
Jag tror det kan vara lite till min och Pepsis fördel kanske för då måste jag rida, bara hon inte blir segis. Ska se till att få henne riktigt på tårna och alert på framridningen! :)
På söndag sticker vi från stallet lite efter 07.30 och jag räknar med minst en heldag ;) Därför blir det sovmorgon imorrn innan det är dags för allt fix (har redan börjat lite ;) och lite ridning, tagga :D Nåt som är väldigt bra med att inte ha egen häst är att man typ ALLTID längtar till nästa pass på hästryggen :) Fast i och för sig kommer jag aldrig tröttna på att rida min fina bästis, oavsett om hon är min egen eller inte. Nån gång SKA det bli bara vi två, så är det bara! ;D
Förövrigt startar jag näst sist på söndag, och det tycker jag känns rätt bra ändå!

TIGGELITAGGA JÄÄÄRNET :)



puss! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: