16 november 2011


Idag har jag varit leeeedig :)))) Vi skulle ha haft halvstudiedag och bara gått fm, men båda dem lektionerna vi skulle ha haft då lyckades vi få inställda ;) Dundernajs att kunna ta sovmorgon och bara chilla hela förmiddagen!
Vid elva cyklade jag upp till stallet för att fixa lite åt mina finisar innan det var lunchdags. Sprang lite med Pepsi för Cissi också och hon tyckte hon var ren, och riktigt piggis haha! :D Cissi tyckte att jag kunde jogga henne på banan, och gissa om jag blev glad tjej :D :D Dock höll sig inte den lyckan så länge :( ...
Efter lunchen så fotade jag Maria och Domis lite när de red dressyr på banan, bilder kommer såklart! Doma var riktigt fin och hon har fått massa snyggingmuskler nu, bra jobbat Mary! :) 
Borstade lite på minstingen (a.k.a. matvraket a.k.a. Viktor ;) innan det blev en promenix i skogen. Han var väldigt av och på, ena sekunden ville han bara takta, andra gick han som en snigel och nästa drog han rakt ner i en grästuva. Grr, tur att han är söt! :))
Tillbaka i stallet så fick Pepsi komma in och bli borstad. Vi skulle ju då jogga, men när jag suttit upp visade det sig att hon var precis som i lördags :'((( Åh, min finaste. Du borde inte få ha ont! Troligen berodde det på att Mamba varit dummis i hagen, och Pepsi släppte då lös sin energi bland all lera och stenar. Så hon fick helt enkelt komma in igen och på med bot-täcket. Linementade, borstade och pussade lite på henne innan det var dags för mig att dra mig hemåt. 
Det är helt enkelt bara att inse, det blir ingen Linda-träning för vår del på söndag :( Nån som vill ha vår plats?! Om man ska se något positivt i det hela så är det ju såklart att vi får mer tid tillsammans, och det är ju såklart alltid mysigt. Dock ska det självklart inte vara på bekostnad av att hon har ont :( Men jag vet att hon är en riktig fighter, det är bara sån hon är. Vi ska snart vara på banan igen, det hoppas jag verkligen! (och det tror jag hon också gör ;)

Nu ska jag duscha, äta och kanske ta en övningskörningstur med Pappa innan Bonde söker fru väntar :) Imorgon ska jag ut till Poppen och det blir en lång skogstur! Då vi slutar efter lunch hinner jag med mina pärlor också innan det är dags för US-möte.

Kram H   

Liten plutt på promenad :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: