24 november 2011


Idag har det varit full rulle som vanligt :)
Började med skola hela förmiddagen för att sedan äta ärtsoppa (läs: mackor!). Älskar att vi alltid slutar efter lunch på torsdagar :D Jag och Amanda åkte som vanligt upp till stallet och där blev det barbackajoggning i ridhuset :) Till en början var hon lite off, stel och allmänt ganska ovillig. Men ju längre det gick, ju mer lösgörande arbete och ju mer jag lyckades få loss ju bättre blev det verkligen :)) I slutet tyckte jag hon var riktigt duktig, avslappnad, sökte sig bra framåt nedåt och bara flöt på! Vänstersidan måste vi dock som vanligt jobba myyycket mer med, men jag är nöjd med resultatet vi nådde idag i alla fall :D Ska bli kul att komma igång ordentligt snart och kunna rida lite mer "seriöst" eller vad man ska säga, även fast dethär är väldigt mysigt det också ;) Haha, dock så kunde hon ju skjuta mig lite hit och dit ännu bättre när jag var barbacka, och så fort man hamnar minsta i obalans blir allt kaos. Men sen blir det ju super när man hittar rätt, och det var ju faktiskt första gången jag red ordentligt bb. Ska absolut göras om! :)

Maria stackarn har gått och fått värsta förkylningen så idag fick jag ta Doma också! Så medan Pepsi käkade passade jag på att ta ett ganska kort men intensivt pass på banan, och hon var väldigt pigg och glad. Lite dressyrrörelser hit och dit blandat med galoppombyten blev det, och ibland fick vi allt till det. Det var roligt :) 

När vi var klara så pysslade jag med allt i stallet och pussade, ryktade, masserade och gosade jag massor med min finaste! Sen blev det hemgång och middag och lite glass och glögg :) Har även lyckats med att få klart en läxa, bara några kvar nu tagga! Men n¨got positivt är att vi har superhål imorrn och det ska jag försöka fylla med plugg. Ett slutprov i historia A väntar, inte kul!!

Nu ska jag ta och duscha och sova snart. 

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: