no mather what happens we must stick together


hejsan :)

fredagen den 13 har faktiskt inte bringat mig otur alls, känns bra! peppar,peppar. bäst att jag går och lägger mig ;) haha. men i alla fall så har det varit en allmänt chill och mysig dag, det gillas :D

i skolan hade vi två lektioner, natur och svenska och båda var slappa (y). sen käkade jag och Amanda lite oxjärpar innan vi tog spårisen upp till stallet. spårvagnsföraren verkade dock ha drabbats av fredagen-den-13-otur, för först var han tvungen och hjälpa en annan spårvagn som hade fastnat på nåt sätt och sen när vi skulle svänga av drottninggatan stod det en himla lastbil parkerad för nära spåren så att vi inte kunde köra! klyftigt säger jag bara! men som tur var hittade han han som hade ställt den där så han kunde flytta på den :)

väl uppe i stallet sen så borstade jag lite på lilla russet :) dessutom fick han en liten frisering, han måste ju vara snygg på DM på söndag ;) en kort betstund hanns också med innan det var dags för fodring. Mockade och sen fick min fina stjärna komma in och bli finborstad :D sen var det dags för hoppträning tsm med Helena för C. eftersom lektionerna var ute var vi tvunga att va i ridhuset, inte kul! typ värsta växthuset (=supervarmt) och sliiiirigt och tungt underlag. I början var Pepsi mest allmänt seg och kände inte alls för att jobba minsta lilla, men efter endel övertalning och försök till lösgörande arbete lyckades vi hoppa några helt okej rundor :) men jag tror hon tyckte det var lite tråkigt och jobbigt att vara inne. jag är i alla fall nöjd med tanke på omständigheterna och bara jag håller galoppen hoppar hon fiiiint vad jag än styr mot ;)

eftersom vi båda blivit lika svettiga ungefär fick hon ett välförtjänt bad :D det var skönt vill jag lova att hon tyckte :) sen fick hon såklart beta och gå lite promenix runt hagarna för att torka. när hon väl var i princip torr fick hon lite linementmassage och gos, jättemysigt hade vi! :D ♥ bästis!

sen fick jag skjuts hem och sen dess har jag ungefär hunnit äta och checka out talang och bonde söker fru. och juste! nu är sommarjobbet spikat och jag ska beställa tågbiljetter, känns superkul!
denhär sommaren kommer bli great verkligen, först strömsholmstävlingarna, sen ev. en hästkunskapskurs på strömsholm (samma dag som avslutningen, busigt va? ;) sen avslutningshoppning, chill några veckor sen betessläpp och en och en halv veckas bara ledigt. sen åker vi till en bondgård, jag pappa och Hugo och bor där en vecka, har en "egen" häst och bara chillar på landet helt enkelt :) dagen efter att vi kommit hem från det drar jag upp till Särna och jobbar tre veckor och kommer hem kvällen innan det är dags att hämta hem de små djuren :) sen blir det chill med dem resten av lovet, och så blir det en kvällskurs på det! dessutom har jag lite sisu-uppdrag utspritt under sommarn. som sagt, en tokbra sommar med det bästa av allt :D 

imorrn har jag verkligen ett fullspäckat schema så jag tror det är bäst att jag går och lägger mig! först ska jag upp till stallet vid sju för att åka med Karin och Poppe till Skogslotten på dressyrtävling :) sen vid två ska vi ha våran första sisugrej för ridlekisbarnen, och tre är det arbetsdag och sen har jag lovat M att kvällsfodra. nån gång under dagen ska jag även hinna med det viktigaste, skritta ut på min fina tjeja :D har ingen aning om när det blir, det beror lite på men det märker jag nog!

bäst jag går och duschar och sen kryper till sängs så att jag har energi att orka med alltihopa! fast jag klagar absolut inte, jag skulle gärna ha varje dag proppfull med häst om jag fick! så inte mig emot :D 

kram H

lite bilder på mig och stjärnan från VRF kommer här :)















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: