just stop for a minute and smile


hej :)

först vill jag börja med ett stort klagomål! dumma spotify, grr :( jag har inte lust att betala 49 spänn i månaden för att få lyssna på lite musik, så nu sitter jag med typ snart utgådda timmar och inga bra låtar att lyssna på. fet diss på det!

men i alla fall, tur att åtminstone youtube finns. dagen har varit braig :) i skolan har vi haft tre rätt chill lektioner och sen slutade vi vid tolv som vanligt på torsdagar ;) käkade lite och sen tog vi spårisen upp till stallet. där blev det en mysborstning och lite frisering av finaste :D en liten kort betstund hann vi även med, mums! :)

åkte hem rätt tidigt, typ halv fem eftersom båda skulle gå första lektionen. sen dess har jag fixat lite bilder och så står det en mumsig sockerkaka i ugnen :) ska även skriva en lapp som ska upp på anslagstavlan i stallet hade jag tänkt. självklart måste jag ju även heja litegrann på populära Erik Saade! :)

imorrn äre hoppträning och jag är supertaggad, ska bli awesome :D hoppas bara att vi slipper ridhuset! har hört lite rykten om att Helena kanske ska joina också och det vore kul :) hoppas hitta en bra känlsa i alla fall så att jag inte blir så nervös på söndag. faktiskt har jag redan börjat bli lite nervös, lite nervöst taggad sådär :) tror att det beror dels på att det ju faktiskt är DM och sen att det är hemma. dessutom att jag vill gärna lyckas! men det ska jag banne mig se till att vi gör, så se upp ;) hihi!

på lördag blire en massa att göra kan jag lova! ska rida ut en sväng med J och Filuren (helt klart det bästa på hela dagen ;D) sen ska vi ha lite ridlekisteori och på det en arbetsdag! skoj att plocka fram alla fina tävlingshinder :D

nu måste jag ta och kolla till sockerkakan, duscha och fixa lappen!

kram H

fejnaste tycker att keka gres er gått :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: