'cause I can't get enough


har ju inte hunnit berätta om att vi var på strömsholm fredagen den 3 juni! vi hade det i alla fall super :D

kl. sju åkte jag och Johanna i Marias bil och Amanda och Emma med Karin upp mot västerås och Strömsholmstävlingarna! där kollade vi på (om jag inte minns fel ;) slutet av en uppvärmingsklass i 1,25, sen en 1,40-hoppning som var ett 7-års championat, en till 1,40 och sen även en 1,50 som gick i heat. om jag inte fattade fel så var åtminstone 7-års championatet kval till falsterbo också!
under dagen hann vi även spana lite på dressyren som pågick! juniorer och youngriders var det på fredagen, coolt faktiskt att dom liksom är typ lika gamla som en själv nästan! :) 
och sen mitt på dagen kollade vi såklart på terrängprovet! sjukt duktiga ekipage och vilken häftig bana! kan ni förstå att dom springer jag tror det var ca 3,5 km på 6 min 30 sekunder! med hinder påvägen dessutom! galet jööö!

superhäftigt var alltihopa i alla fall måste jag säga och det är inte ofta lilla jag är ute på såhär stora tävlingar! så himla fin miljö att ha tävlingarna i dessutom, med slottet och allting!

självklart shoppades det lite i de berömda stånden som det fanns mycket av (internskämt ;). de hade faktiskt mer än vad jag vågat förvänta mig och jag hittade äntligen ett schabrak som matchar mina äppelgröna lindor :D och ni har ju redan sett det på bild in action, och visst blev det fint! det tycker jag i alla fall ;)
sen inhandlades även ett swarowski-pannband (dock ej äkta ;P) som tyvärr visade sig vara mörkbrunt och inte svart. de hade inga svarta kvar heller så jag kunde inte byta, men jag bestämde mig för att behålla det. det var såpass billigt och himla fint tyckte jag :D och erkänn att ni som inte visste inte heller har tänkt på det på bilderna från NORF! ;) jag tycker i alla fall inte att det syns, det är ju bara på insidan och kanterna eftersom det är fullt med strass ;) förövrigt tyckte jag att hon passade super i det också! :D men allting klär ju en skönhet! ;) hihi!

det var strömsholmstävlingarna det! nästa år hoppas jag på att komma tillbaka, eller ännu bättre kanske lyckas ta mig till falsterbo! det vore grymt verkligen :D

kram H

ingen superseriös fotografering direkt eftersom jag gärna ville kolla, men litegrann i alla fall :) alla bilder på Alexander tillägnas Maria, haha ;D







































Kommentarer
Postat av: johanna

lagom dryg grabb på bilden 5 uppifrån, hahah. kolla minen :P

2011-06-15 @ 09:24:28
URL: http://linneajohannas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha du är för snäll :D och han är för snygg, oavsett om han ser dryg ut eller inte ;)

2011-06-15 @ 19:10:58
URL: http://marypoynter.blogg.se/
Postat av: Hillevi .:)

haha, ja så himla drygt också att inte ens vara glad när han både vann och kom 2:a, hallåååå!



fast Maria, han rider snyggt men hans utseende.... nae. ;) haha :P

2011-06-15 @ 22:09:26
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: