30 juli 2011, Håkasgården

hej :)

dagen har varit rätt seg, vi har haft en så kallad "Håkasdag" och det har tyvärr varit jättelite folk. På dessa Håkasdagar kan vem som helst komma till gården och titta och klappa på djuren, rida ponnyridning, ta en tur med häst och vagn samt köpa fika. Men som sagt idag var det ingen höjdare, och på tisdag är det den sista för i år så hoppas det kommer fler glada barn då ;)
Den  här dagen håller på till kl. 15 så efter det packade vi ihop allt och fixade iordning innan vi åt lite mat och sedan fixade iordning fyra hästar för en 2h-turridning. Stina red först på sin ledarhäst Nisse, sedan de två turisterna och sist gick jag och Fräsan för att hålla lite koll. Allt gick bra och det var ganska så mysigt, börjar komma på Fräsan mer och mer nu så det känns bra!
När vi var tillbaka var klockan redan 19 så då badade vi av de supersvettiga hästarna innan vi gick in och åt jättegott grillat kött med färskpotatis. Till efterrätt blev det glass och sedan var det kvällsfodring och insläpp innan duschen väntade.
Har tagit massor bilder under dagen då vi inte hade så mycket att göra, men de kommer i ett senare inlägg för orkar inte lägga upp dom nu!
Imorrn får vi återigen sovmorgon och sen ska vi pröva oss på att rida lite barbacka :) får se vad vi orkar och hinner mera!

Kram H

Här är två bilder från när jag hoppade lilla Morran i förrgår :) och ett litet kort filmklipp. Hon är alltså en gammal travare på 15 år som endast hoppas någon gång per år typ så därav, ja vad ska man säga, stilen och tekniken ;) men roligt hade vi iallafall :)










Kommentarer
Postat av: Amanda

Det ser riktigt trevligt ut!! :)

2011-08-02 @ 15:34:30
URL: http://mandapanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: