here she comes like a brand new day


hejhej :)

dagen har flytit på muchobra :D började med att se på film på spanskan, hade en slapp mattelektion (tror jag börjar fatta det här med funktioner och grafer riktigt bra nu ;) och så slutade vi skoldagen med en samhällslektion i datasalen. blev att läsa lite, svar på nåra frågor och sitta och checka endel braiga bloggar :)

sen så drog jag och A upp till stallet i alla fall! invigde mina nya ridbyxor som jag köpte på hööks :D gillar dom starkt måste jag säga! fick dessutom med mig ett tävlingsspö hem därifrån eftersom mitt gamla har tappat knoppen ;)

borstade en ganska låång och braig stund på finaste :) sen var det dags för en uteritt i det ganska varma men blåsiga vädret ;) det var grymt länge sedan vi var ute och det märktes kan jag säga! haha. jag lyckades trilla av en gång också! pari kasta sig i en korsning och där satt jag på hellång tygel och hamna i värsta bakvikt när hon sprang efter Pari ;) haha när jag sen skulle ta upp tygeln så hoppa hon åt sidan och då vare "hej marken" för min del ;D pari kuta iväg med emma och pepsi hängde på och snacka om att jag blev lite orolig när dom närmade sig fältet, men som tur var så stannade pepsi och smaskade lite mossa så jag kunde ta henne och hoppa upp igen ;) 

fortsatte sen iaf våran tur och gick ut på sjukhus. haha, pepsi är ju för knäpp ibland alltså! i början ville hon galoppera bakom Pari men då tyckte hon det gick för sakta så då passa hon på att bralla lite ;) hon har kommit på nu att om hon bara sparkar med ett bakben så kommer hon mycket högre så hon kan skjuta fram mig på halsen även om jag står upp, smart där! menmen, lyckades hålla mig kvar och ett litet mantag var till stor hjälp precis då i början ;) men sen gick hon upp bredvid Pari och då gick det bättre, då rejsa dom sötisarna :D

drog en gång till och sen så trava vi en länga. Pepsi fick va först och vilken himla härlig trav alltså! hon kändes verkligen skitfin :D trampa på superbra trots att hon var först och det var åt ett helt annat håll än hemmåt, då blev jag glad! :D

efter det sen gick hon först hela vägen hem och verkade jätteglad och nöjd! är dessutom så himla bäst att snön verkligen är påväg bort nu :) på vissa ställen fanns det helt snöfria vägar t.o.m.! plaskade genom vattenpölar, trippade över isfläckar, plöjde genom mossa och klafsade i blötsnö :D blandat underlag kan man säga, men det betyder att sommarn är påväg :)

om man vill sammanfatta det hela så kan man säga att det blev en perfekt ridtur för våran del, trots en liten avramling :D finaste hästen ♥

mockade och fixade i stallet när vi var tillbaka och sen så fick jag skjuts hem. nu har jag inte gjort alls mycket, men jag ska gå och lägga mig nu tänkte jag i alla fall! imorgon har vi sovmorgon till 11.15. LÖÖV IT :)

kram

trött häst förra vintern...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: