12 december 2011


Halloj igen :)

Dagarna går i ett och det är mycket att stå i nu, både roliga saker och inte alls roliga saker. Längtar typ apmycket till jullovet, slippa skolan och bara chilla :D Men det måste komma lite mysig pudersnö också, annars är jag inte med ;)

Nej men jag ber om ursäkt för min dåliga närvaro, men fullt upp har det varit! Sista redovisningarna i skolan nu i veckan, julcirkus i stallet på söndag, lite bloggdesignfix osv. Ska bättra mig, jag lovar :)

I lördags gick Pepsi lektion igen och hon hade varit fräsch :D Suuuper att hon är bra igen, galet glad för det!! Mindre kul att jag får umgås med och rida henne mindre nu, men som sagt underbart gött att hon verkar var frisk igen :))) Hoppas verkligen att det håller i sig den här gången!
Red Doma på förmiddagen innan det var planeringsmöte inför en teori vi ska ha på jullovet, och efter lunchen sen blev det påspackning (snark!) och lite allmänt stallhäng innan det var hemvägsdax och fixa inför kvällen :) Åt pizza med mina fina vänner på Gu va gott, och därefter Breaking Dawn. ååh, jag älskar verkligen filmerna! Hihi, bästa ;D

Gårdagen bestod av cirkusträning, och eftersom Pepsi är påväg igång blev det Vulfa denhär gången också. Carro fixade allting, lyyyyx ;) och så var det "bara" att hoppa upp och rida. Heh, inte så  bara med en häst som är som ett lokomotiv att styra runt :P Nejdå, men hon var duktig! Bara jag får upp nosen och tillräckligt med tryck i galoppen så kan hon ju faktiskt hoppa minsann :) Vi får se vem det blir på cirkusen, tar en dag i taget och ser hur Pepsi ter sig. Jag vill ju absolut inte riskera att hon blir överansträngd eller så, men jag vet att vi båda skulle tycka det var GALET kul att få hoppa höjdhoppningen tillsammans :D För den delen så ska vi hoppa på torsdag :)))))) Wiiiiie! Det var typ sjukligt länge sen, och jag har en känsla av att det kan gå lite mer vilt än tamt till ;) Hihi, bäst ska det bli!

Senare på dagen red vi i alla fall ut i skogen, jag och Pepsi, tillsammans med Maria och Johanna. Efter ett par veckors skritt/jogging fanns det liiiiiite energi i mitt lilla busfrö om man säger så, jisses vad hon kan springa fort ;) Hon och Domis gick craaaazy typ! Lite övertaggad ibland, men det gör verkligen inget för man blir bara så himla glad av all positiv energi och glädje som hon bara sprudlar om :) Hon gjorde verkligen min dag, som vanligt ;) ♥
Efteråt mysborstade vi lite och sen spolade jag av ben och tvättade svansen, så hon fick sova som den lilla prinsessa hon är ;) 

Idag har skolan flutit på okej, och när vi slutat åkte jag upp till stallet. Fixade lite med US-grejer och sånt medan hästarna åt och sen blev det borst- och mysstund med finaste :) Mockade och fixade innan det var US-möte och därefter blev vi hämtade av pappa. Nu på kvällen har jag ätit marängsviss och försökt plugga lite, det gick väl sådär... 
Imorrn har vi i alla fall julpyssel hela förmiddagen, soft! :D

Gonatt!

Kram H

Hopplaaaaaaa :)))




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: