29 december 2011


Hej på er :)
Denna dag började ungefär precis som alla andra dagar detta underbara jullov ;) Tog sovmorgon till typ tio innan jag idag fick skjuts upp till stallet med alla mina fina hemliga saker :) Fixade lite innan jag gjorde ett ryck och under lunchen hann packa nästan alla av nästa veckas påsar (y) Kände att jag inte vill stå hela nyårsafton och görat! Och nu när jag dessutom var först så låg påsarna i hyfsad ordning så det gick rätt fort!
Vid två tog jag och Doma oss en tur i skogen. Det var roligt och hon var som alltid pigg och glad :) Vi tog en ganska ordentlig runda, utforskade lite halvnya vägar och travade och galopperade ganska mycket :) Vinden gjorde sitt och det gick undan vill jag lova ;)
Tillbaka i stallet blev det storstädning av frökens äckelbox innan jag tog lunch. Under tiden hann Pepsi komma in och äta, så efter lite gammalt-cirkus-tittande (kunde konstatera att vi är ganska bra, haha!) fick hon en liten makeover. Rullat sig hade hon självklart gjort, men som tur var har hon täcke :)) Hon fick tvättade ben och bli ryktad en alldeles lagom stund, kände att hon troligen inte kommer bli så ompysslad imorrn så det kanske kompenserar lite att hon får sova tip-top-fräsch ;) hihi!
Hemma sen så jobbade jag lite på en bloggdesign innan det blev middag och därefter HP såklart :D 

Förresten så har mina boots äntligen kommit, dock tror jag att de kommer vara för stora denna gång istället :( Men isåfall skickar jag tillbaka dom och byter. Svårt det ska vara då!

Nu måste jag verkligen sova, för imorrn bär det av till Ullareeeed :D

Kram H

Bara för att bilden på mitt lilla yrväder är söööööt ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: