22 december 2011


Började dagen med att gå på jullov, feeeeett ;D Efter an alldeles för dryg skolavslutning (de på navestad Ägde i jämförelse) i matteuskyrkan åkte jag hem för att pyssla lite med en julklapp och baka klart lite julgodis. 
Efter att ha ätit lunch cyklade jag upp till stallet och där borstade jag av min finis innan det var dags för mig att följa med Amanda och Zäta upp till sjön för att köra lite photoshoot :D Roligt tyckte jag och Amanda, men inte Zäta haha! Inte förens vi skulle gå hem i alla fall ;) Men några fina bilder tror jag att det blev så de bjuder jag på lite senare!
Sen var det min och Pepsis tur att agera modeller och Pepsi tyckte det var supermysigt att få promenera lite i skogen. Stå och vara snygg var hon också bra på, men då det blivit lite för mörkt strejkade Amandas kamera och det blev mest mörka och oskapra bilder :( Men vi bestämde att vi kör på en re-shoot imorrn ;) Hihi, hoppas de blir bra då! :D

Tillbaka i stallet fixade jag lite småpyssel och kollade på bilderna medan hästarna åt, och sen mockade och borstade jag på mitt finaste lilla mystroll ♥ Lite massage blev det också innan jag cyklade ner till  Världens centrum (:P) för att handla julfrukost till stallet tillsammans med Michaela. Roligt hade vi, och vi hittade allt vi skulle :) Det blev lite dyrt, menmen. Det är ju bara julafton en gång om året ;)
När vi lämnat grejerna i stallet cyklade jag hemåt och käkade pizza, muuuuummmms :D

Nu måste jag slå in lite julklappar!

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: