2 december 2011


Hejsan :)

Drygt att börja dagen med att behöva åka till skolan, skriva på en närvarolista, göra en franska-uppgift på 2 minuter för att sedan ha hål i tre timmar -.- Kunde ju ha sovit en sådär 3 timmar extra, men icke! Tur i alla fall att min lilla macka kunde underhålla mig (ibland gillar jag den faktiskt haha!). Hann pyssla massor med Marias blivande bloggdesign så nu är det bara finslipet kvar som Maria ska fundera lite på. Dessutom blev det fix med klubbens hemsida innan engelskalektionen började. Soft att titta på en helt ok film :)
Efter lunchen blev det foto :D Vi tittade lite på varandras bilder innan vi gick in på dagens tema, mer om det får ni i ett separat inlägg!
När vi hade slutat blev det stallet såklart och tömkörning på banan med finaste :) Hon var superduktig och glad! :D Inte alls så stel i sidorna som jag trodde att hon skulle va :) Efteråt tog vi en liten promenix runt anläggningen innan det blev lite ben-bad och pyssel :)
Snälla pappa hämtade sen hem mig och självklart blev det korv med pomme till middag :)) Sååå gott! (För er som inte vet har vi i min familj som tradition sen jag var liten att alltid äta korv med pomme på fredagar, och den har vi behållit hos pappa) Lööv it! ;)
Självklart checkade jag idol förut också, och blev arg när bääästa moa åkte ut. Men lätt att hon kommer bli den mest kända sen i alla fall, gryyyym ♥ 

Nu ska jag knåpa på lite fler inlägg tänkte jag! Ligger faktiskt efter med en del, som ni kanske till och med har glömt, haha! 

Kram H

glada tjejer ;) Soooooommar <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: