17 december 2011


Hejsan :)

Började denna lördag med en feeeet sovmorgon, så skönt!! :D Det var verkligen länge sen nu, men nu får jag stå ut med tidiga morgonar fram till på fredag. Då blir det Juuuuuullov ♥
I alla fall, så bestod förmiddagen av julbak :) Vi hann göra både lussekatter, knäck och lördagsfika. Duktigt! Fick senare skjuts upp av pappa till stallet och där hjälpte jag Maria litegrann med hoppgruppen, som hade stilhoppningstävling. Senare blev det stallpyssel och lite julpyntning :) Glömde ta kort så jag bjuder imorgon istället tänkte jag!
Senare på kvällen blev det påspackning och därefter ett dressyrpass på Doma. För en gångs skull gav jag mig tusan på att jag skulle rida ordentligt, och inte lata mig och bara rida lätt. Utan jag satt (så djupt jag kunde, haha!) och efter en hel  massa ridning gav det resultat och hon blev finis :) Duktig piggis häst som blev lite stark, och lite duktig jag också som nästan orkade sitta emot då, hehe! ;) Nejvars, men tillslut blev hon låg, rund och fin tycker jag allt! 
Kvällsfodrade och borstade en kortis på finaste innan jag och Emma pyste hemåt. Har tittat på bästa Titanic, så himla fin film det där!

Men nu måste jag ta och gå och lägga mig faktiskt! Imorrn vankas julcirkus, och vad ska folket tro om mig egentligen?! Haha, jaja. Får så det som en kul grej bara, och förhoppningsvis tycker Vulfa att det är lite roligt att få vara med och hoppa i alla fall! :) Min finis får vila, eftersom hon just är igångsatt. Välförtjänt :)

Kram H 

Doomish!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: