hope we just had a very bad day


hej :)

vet att jag har sådär sopig update igen men jag har varken haft tid eller ork. men nu är det påsklov så då kanske, kanske, jag orkar lite mer :) varning utlyses dessutom för att dethär inlägget lär inte bli kort ;)

det som hänt sen sist är väl i stora drag att i tisdags då var vi i Kålis med skolan, helt okej dag. sen hade vi US-möte på kvällen och bestämde lite roliga grejer :) i onsdags var allt som vanligt, hade naturprov som kändes rätt ok men annars inget speciellt. i torsdags var allt också som vanligt och igår var jag och Lina ute i skogen och busade lite halvt :) eller ja, vi hade inte tänkt busa men det hade våra hästar ;) Pepsi var gööörpigg! sötis ♥ en liten avramlig bjöd vi på också då vi mötte en joggare i galoppen som var såhääär läskig. gud min balans är ju bara föööör dålig alltså!

idag hare vart årets första lokala hoppning, på SRS, som inte gick riktigt som jag tänkt mej, allt gick i stort sett åt helvete om jag ska vara ärlig. ååå, jag vill inte ens tänka på det. förut var jag bara chockad och rätt tom, uppgiven liksom. men nu börjar det sjunka in och jag blir jättedepp. SKITKORV! varför kan jag inte lära mig?! dummadummadumma, grrrrrrrrr. till på fredag då SKA jag skärpa mig, rida ordentligt och inte klanta mig en miljon gånger som det känns som jag gjorde idag.
att jag inte ska lära mig någon gång, känns som om hon skulle kunna nolla klolckrent hur enkelt som helst i 1m, kanske tom 1,10 med någon annan. som om jag inte riktigt räcker till för henne liksom. det är nästan det värsta.

för er som inte var där och såg (lyllos er för det var verkligen inget att se!) så började vi med 90 dårå, lite loj var hon men hoppade fint på två första. sen kastar hon sig mot utgången och jag flyger åt andra hållet och landar på fötter, så ja utesluten. efter det så kändes det bara konstigt, det gick så fort och ao. helt onödigt av mej liksom.

men vi laddade iaf om så gott det gick och hon hoppa fint på framhoppningen inför 1 m. hoppar jättebra på 1-3 men 4 sen var typ maxad oxer ur hörnet. kom tokfel och då stannde hon ju, som tur var! red på igen och EXAKT samma sak hände igen. tredje gången gillt hoppade hon och sen hoppa hon 5 och 6 jättefint också :) men sen kom ett plank och jag vet inte vad jag gjorde: ingenting, kändes nog rätt hopplöst redan liksom så hon stoppa igen. alltså utesluten, IGEN!

anledningen till att hon stannade tror jag att jag lyckats komma fram till iaf. hon var ju lite loj och kändes rätt trött (men ändå inte?!) och då tappar jag henne alldeles för lätt och hon blir lång. då kommer vi i botten superlätt och när hon redan är lång och loj och vi kommer fel så vill ju varken hon eller jag hoppa. dessutom har ju ingen av oss nån rutin på 1m-banor än och jag tror att båda blir lite osäkra när vi kommer lite fel. åtminstone så blir jag det och då smittar det väl liksom av sig.

fyfarao, våran sämsta tävling ever om man kollar resultatlmässigt. men för att peppa mig själv till fredag litegrann så måste jag ju erkänna att när hon väl hoppade så hittade vi ett bra flyt ändå och hon hoppar väl :) det har blivit mycket bättre för förut så hade vi ju rätt ofta pet. så om jag får ordning på mig själv och håller ihop henne mer så tror jag att vi ska kunna hitta lite lägen och flyt och förhoppningsvis nolla. gud, min högsta önskan just nu är verkligen att få nolla i 1 m, eller åtminstone bara med nåt pet isåfall. då skulle jag fan tjuta av glädje, så mycket vill jag det just nu. på torsdag så blire nog att bara försöka skritta ut så att hon är lite mer på, på fredag för då ska vi bannemej inte bli uteslutna i någon av klasserna.

dagens (och alltid) mitt och pepsis motto tror jag är: DET ÄR I MOTLUT DET GÅR UPPÅT! och det är väl för väl det.

nä nu ska jag dra upp mina mungipor och bara så ni vet skriver jag inte dethär för att jag vill att ni ska tycka synd om mig för det är verkligen inte mig det är synd om, snarare min lilla häst isåfall. jag skriver mest för att själv analysera och försöka tänka ut precis VAD som egentligen var SÅ dåligt, och om det inte fanns lite bra saker nånstans också. tycker att dethär är ett jättebra sätt, tänka igenom och skriva av sig lite helt enkelt.

menmen iaf. vi kämpar vidare helt enkelt och hoppas på MYCKET bättre resultat på fredag för då **** ska jag rida, sådeså!

nu ska jag duscha och sen ska jag och mamma ut och övningsköra litegrann för första gången :) lääääskigt!

kram

gammal bild och ni kan ta och ignorera min sits, men ni får en från dagen en annan dag. hon var förresten supersnygg i gg-setet och nya nosluddet, hihih :) och nya hjälmen passa finfint till också :) kan man inte vara bäst så kan man väl iaf se snygga ut? :)




Kommentarer
Postat av: Jag heter amanda

Du har snott mitt citat! ;) fast det är bra eller hur?! :)funderar på att ha med det i nya designen på nåt vis kanske... :P

2011-04-17 @ 16:23:38
URL: http://aman
Postat av: jag heter inte Hillevi

ja, jag har väl det och ja det är bra. det är det enda som kan få en att se nåt bra med allt som är dåligt antar jag... :)

2011-04-17 @ 21:57:28
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hejhej :) Jag måste bara fråga om du vet om Pepsi stod på roo gård ridskola tidigare.

Skriv till mig på min hotmail [email protected] då jag var väldigt förtjust i denna häst!

tack på förhand! / Angelica

2011-05-09 @ 00:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: