Mitt liv på hästryggen - 1


2003


Jag, Emma och Johanna var bästa kompisar redan nu, men det var bara Emma som kände Amanda än så länge :) Emma hade ridit på skogslotten sen hon var liten och jag hade varit med där några gånger. Sommaren 2003 började Emma tycka att hästarna var lite små så hon ville byta ridskola och hon började på Hageby. Då fick jag och Johanna  inspiration av Emma och ville också börja rida. Jag minns att våra mammor, eller iallafall min, var tveksam eftersom hon själv var väldigt hästrädd, och är det fortfarande även om det går sakta framåt :)


Som ni säkert förstått så fick vi i alla fall börja och vi var överlyckliga. Jag kommer ihåg precis hur nervösa och förväntansfulla vi var dagarna innan. Vi la upp våra ”ridkläder” på golvet och sa något i stil med: ”såhär kommer jag att se ut när jag rider, vad ska du ha på dej?”. Johanna hade fått äkta ”nybörjar-stövlar” och jag var jätteavundssjuk så jag lyckades tjata till mig ett par jag också ;)
Herregud! Jag kommer verkligen ihåg det som om det vore igår.


Jag är lite ledsen för jag kommer nästan inte ihåg något av första gången vi red, men jag vet att jag hade Pierina och Johanna Pontus. Jag stod före Johanna på listan och Emma hade berättat att Pierina var den snällaste så därför valde jag henne. Hon var även den första hästen jag galopperade på, men det dröjer innan ni får vet mer om det ;)


Under min tid som nybörjare varierade mina favorithästar, tror jag, men Midde var en av dom. Billinda som skötte honom hjälpte mig ofta och jag kommer ihåg att jag tyckte hon var jättesnäll och att vi blev nästan som lite kompisar :)

I alla fall. Jag och Johanna red för en ridlärare som hette Ingrid hela hösten och så mycket mer kommer jag inte ihåg från det året. Jag minns bara att vi båda tyckte det var jättekul och att  jag hade i alla fall inte en tanke på att sluta, någonsin :)


Fortsättning följer... 

Midde Pierina                                        Pontus












Kommentarer
Postat av: Johanna

haha, jag kommer verkligen ihåg hur mycket du tjatade på dina föräldrar om att få nybörjarstövlar! och efter x antal tårar fick du äntligen ett par, hahah :D

om jag inte minns fel tror jag att jag följde med dig när du köpte dina också :P

2010-10-12 @ 12:05:45
URL: http://linneajohannas.blogg.se/
Postat av: Johanna

hahah, jag kommer verkligen ihår hur mycket du tjadade om ett par nybörjarstövlar och efter ett x antal tårar fick du dem, hahah :P

om jag inte minns helt fel tror jag att jag följde med när du köpte dem också ;D

2010-10-12 @ 12:07:36
URL: http://linneajohannas.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-10-12 @ 12:08:09
Postat av: svar till Johanna :)

haha :D om man ska få som man vill måste man va envis vetu :P

alla vill ju ha nybörjarstövlar!! elrhur? ;D

2010-10-12 @ 15:12:47
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: