Mitt liv på hästryggen - 5


2007


Nu försår ni, nu börjar det hända grejjer :) och nu börjar mitt minne komma ikapp lite mer! Hela våren fortsatte jag rida i grupp 3 för Cissi/Cacke på torsdagar, men i mars var jag med på min första tävling ;D hihi. Det var en av träningstävlingarna i hoppning och jag hade Galant. Det kan inte ha varit så vackert precis men vi vann iaf :) Två kom Frida H vet jag och hon var jättesur. Hon hade också Galant och red mycket bättre, men eftersom jag inte kunde hålla galopp i hela ”omhoppningen” och hindrena va typ på 60 eller nåt så kunde jag ta jättesnäva svängar. Det gick inte för Frida för hon hade ju galopp ;) så ao. Typ en sekund snabbare var jag eller nåt, men gissa om jag blev glad :D

I juni samma år så var jag även med på avslutningshoppningen, men denhär gången med Norton :) Det måste ha sett ännu hemskare ut med tanke på hur sjukt seg han va! Men clearround blev det i alla fall, fast inte speciellt höga stilpoäng direkt ;)

På sommaren åkte jag, Johanna, Emma, Amanda och Becka till Ökne för första gången vilket vi tyckte var helt jättebra :) lite tråkigt var ju tyvärr bara att jag och Johanna hamna i allra lägsta gruppen medan dom andra hamna i högsta! Liiite orättvist tyckte vi och vissa var verkligen inte duktiga i den gruppen! Menmen kul hade vi iaf. Jag hade en häst som hette Simra och med henne vare första gången jag hoppa 80 cm :P fast jag tror inte ens att det var 80, det var nog lägre :P

Till hösten fick jag hoppa upp i grupp 4 och då red jag först på lördagar, men sen bytta jag till torsdagar. Båda för Pia. Jag kommer ihåg speciellt en av de sista lektionerna innan jul när jag red Tansir barbacka och han började kröka på nacken när vi jogga av :) då var jag stolt kan jag säga!

2007 var jag såklart även med på min första cirkus :) Då fick jag lära mig att köra vagnen och sen så körde jag in Tove som var presentatör :) Den cirkusen var rörig kan jag säga för att förutom att köra Viktor skulle jag även vara med i en käpphästkadrilj, vara akrobat (och sitta på Tesens axlar :P) och vara tomte i Luciatåget. Herregud va stressigt det va!

Det sista som jag kan komma ihåg hände var att på julafton red jag barbacka på Viktor såklart :D och när jag skulle rejsa, mot Johanna och Lillen tror jag, så drog han ner huvudet och skaka lite på huvudet i svängen så jag ramla av :) hihi.

Lite bilder från ökne, suuperfina ;) 











Kommentarer
Postat av: Johanna

Nepp, jag var inte med när du amla av... ;)

2010-11-12 @ 12:50:03
URL: http://linneajohannas.blogg.se/
Postat av: Frida

HAhah ja kommer med ihåg det xd (Y)

2010-11-12 @ 21:37:28
Postat av: Hillevi :)

Ae, Johanna jag kom ihåg fel, kom på precis nu att det var ju Emma och Cobbe jag rejsa mot ;D

Haha. det var kul det, fösrta julaftonen i stallet och allt :P

2010-11-12 @ 21:46:00
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: