the way we put our hopes through the eye of the needle


nahepp, om man ska försöka börja igen. hm. jag vet inte riktigt men jag kan ju göra ett försök, kan ju knappast bli sämre uppdate än nu iallafall :)

jaa. det mesta rullar på. skolan har varit denhär veckan, och kommer att bli nästa vecka, himla slapp! det gillas ungefär SÅHÄÄÄÄÄÄR mycket kan jag säga! ett prov har vi haft, i matte, så det har inte vart nåt att plugga på. tror faktiskt att det gick helt jättebra, eller det kändes så iallafall. sen att jag hade en dröm i natt där jag fick tbx det och hade typ alla fel det är ju en annan sak :) haha. drömmar är nåt som verkligen är konstigt asså!

igår kväll blev det att träffa världens bästa knasbollar :) det är verkligen alldeles för sällan nu för tiden! vi checkade iaf idol och självklart så vann världens bästa JAY! okej, kanske lite överdrivet med världens bästa, men han sjunger grymt bra. speciellt like a prayer. LÖÖÖV IT ♥
vinnarlåten var ju också rätt skön. eller snarare väldigt! sjukt fin text, med en sjukt bra röst lixom :)

för övrigt så äre bra, men jag börjar få, eller har haft ett tag, lite panik på att jag har Pepsi typ 3 dar till innan jul! usch vad trist, men får hoppas att julen går fort ;) i onsdags var vi iaf ute och mysade i skogen med Johanna och Filuren. superbest var det verkligen med en alldeles lagom pigg och glad häst ♥
ibland vill jag bara rida i skogen jämt! varje dag, hela tiden! så himla underbart liksom.  :) men en extra dag på jullovet blir det och gissa vilka som ska upp till sjukhus och busa då ;D ååå. längtar redan :)

imorrn blire att julpynta stallet litegrann och så, och på kvällen blire att träna lite på kadriljen till cirkusen :) gud, jag är verkligen ridsugen jämt nu för tin! kan bero på att man har en sjukt bra häst?! :) 

menmen. nog tjatat. nu blire att pyssla lite, kanske baka nåt julgodis innan det ska åkas upp till hästarna :)


                                

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: