the fantastic four is back on track again :)

hejhej :)

gårdagen spenderades i stallet och vissa människor tål jag bara inte ibland. ville bara säga det ;) haha. men iaf. fixa lite på förmiddan och sen på eftermiddan så borsta vi och fixa lite, vi gjorde nåt mer som jag inte kommer ihåg också, men sen så skritta vi en liten sväng i skogen med dom som inte gick :) red pepsi barbacka och myste lite ;) sen på kvällen åt vi tårta med mamma och jag fick mascaran jag önskat mig, vita ridbyxor, springtightsen, ridkursen och en plattång som verkar good :D typ mycket dyr med inbyggd ånga och nån utsändning av negativa joner som ska skydda håret :o haha. den är nog very bra tror jag! iaf. nu tänkte jag att pengarna jag fick av farmor och farfar som egentligen skulle va till en plattång ska få sponsra en ny kavaj istället :) superbest!

idag vare massa läs i bästa boken hela morgonen typ :) tredje delen i house of night - serien! får massa damp bara på huvudpersonen, igen, bara för att hon är trög ;D haha. vid elva vare iaf stallet som väntade och då vare fix som vanligt på förmiddagen. sen efter lunch borstade jag läänge på min stora fina, som jag/vi nu har kommit fram till inte är så stor. alla säger att Z är så liten och så men när man kollar ordentligt så är de faktiskt inte alls mycket som skiljer. Pepsi är kanske nåra centimeter högre bara. det är nog bara det att hon är så "bred" liksom som gör att hon ser större ut. om ni ville veta bara :D hah.

när vi sen hade borstat färdigt så red jag och amanda en långis i skogen som var sjukt mys och hästarna var göörpigga. hade kunnat rejsa hur mycket som helst på bara ren vilja, eftersom kondisen inte räckte så långt ;) haha. så sööta är dom ♥ dessutom som grädde på moset kunde pepsi faktiskt gå först ett tag :D ända tills zäta tyckte det gick för långsamt och gick om ;) haha.

iaf. sen hände inte mycket. åkte till media markt en sväng och kolla på xperia mini. testa lite och så ifall jag ville ha pro elr inte men jag bestämde mig för inte. den blir så jäkla fet om man har det, inte bra så därför får det bli den "vanliga" :) igår hittade jag typ silikonskydd på nätet som var rätt coola bara för att man liksom inte vill att alla andra ska ha en likadan.  fanns typ i massa olika färger. rätt najs faktiskt. ska fundera påt!

kom rätt nyss hem från en liten myskväll med emma, johanna och amanda också :) det var rätt najs! på fredag är jag inbjuden till ett "italienskt kalas" med dom bästa också. det ska bli superkul! ni rockar ;D

ojdå. nu blev det en lika lång novell som vanligt men så äre. suger på att fatta mig kort. och som alla säger och även jag. ingen tvingar dig att läsa, sÅ. jag skriver hur jag vill och hur långt jag vill! sådeså

haha. en supergullig bild från förra årets överraskningskalas när jag fyllde 15 :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: