energy is another word I use to describe you

hejsan hoppsan :)

nu vare nåra dar sen sist igen men det beror på att jag gått kvällskurs med världens finaste häst från typ halv sex till halv tio på kvällarna :) än så länge hare vart riktigt kul. första dan, i tisdags, red vi lite "vanlig" dressyr och det gick okej. hon var lite överladdad så då vare svårt att ta igenom sidorna eftersom hon bara tog skänkeln framåt i stort sett ;) men i slutet fick jag igenom det lite iaf och det känns iaf bra men sen om det är det det kan man ju undra!

i förrgår kväll sen var vi uppe på fältet och red lite dressyr. superpigg var hon då också men det gick nog ändå bättre än i tisdags. hon blev lite låg men stundtals kändes det faktiskt riktigt bra, men det är svårt när man rider så många och inte får så mycket hjälp som annars liksom. när man liksom är påväg att gå framåt så vet man ju inte riktigt hur detr ska vara. det blir ju annorlunda. förut så vare liksom: hon får inte gå upp. du måste vara snabbare och rida mer innan hon går upp. nu äre mer lyft upp henne och driv mer med benen så att hon orkar komma upp och bli pampigare. haha låter lite rolig men så äre antar jag ;D innan vi gick hem tog vi nåra skutt  också. när vi skulle hoppa stenmuren tyckte pepsi den va lite konsti så hon stanna först. så nosa hon och titta lite och sen tog hon världens språng över och jag va ju inte med för fem öre så jag landa på marken bredvid. hon är ju för söt asså för hon stannar alltid direkt och så började hon äta gräs som om inget hade hänt liksom :) sådär har hon gjort förut och jag tycker så synd om henne för hon gör ju bara det hon tror är rätt liksom. jag bad henne ju och hoppa så då gör hon det. hon ville bara titta lite först. så söt är hon men som sagt jag är ju aldrig med så hon måste få ont i munnen stackarn ♥ men det är svårt. om hon stannar kan jag ju liksom inte bara stå där och vänta på att hon ska hoppa stillastående för att hon kan göra det ibland. hon är för snäll hon :') vill sitt bästa även om hon inte alltid riktigt förstår vad man vill och så, så försöker hon ju iaf så gott det går även om det blir lite knasigt ibland. min gullunge :) du är perfekt du. bilder från fältet kommer när fillie har skickat :)

igår kväll sen så skulle vi ha lite markarbete. alldeles för överladdad idag också så i början framförallt så blocka hon totalt. hon lyssna verkligen inte ett skit och sen blev det ju inte bättre av att vi skulle stå i fältsits en massa i skritt och trav. sjukt svårt enligt mig. jag kan ju knappt ens stå i galopp! eller rättare sagt jag har sjukt svårt för det. vet liksom inte hur jag ska göra på nåt sätt. sen ser man nån annan som bara står där hur enkelt som helst. orättvist säger jag bara. men det ska vi träna på. nån gång. iaf. när vi börja "hoppa" lite mer så blev det iaf mycket bättre och då började det bli kul. hon fick springa lite mer men lyssnade ändå helt okej tillbaka. men roligast var att få länga till tre i linjen sa hon :D ikväll skare bli kul för då äre lite mer hoppning liksom och då kan hon ju få göra av med lite energi på det :)

oj, nu blev det låångt. men lite till orkar ni allt :) jag och johanna håller på att planera en resa med stallet till göteborg horse show och det kommer bli bra tror jag :D jag har ALDRIG varit på nån stor horse show, bara norrköping "/ så det ska bli grymt kul. ska även kanske hålla en Pay end Jump för att samla in lite pengar :D astaggade är vi! dessutom är vi snart klara med dom sista bilderna till hemsidan som blir finaa :) jag gillar oss! ♥

nää. nu fåre allt räcka. eller förresten. kan ju tillägga också att imorrn är födelsedagskalas :D som ni iofs kanske redan hade räknat ut på mitt "bloggnamn" men iaf :) det blir kulit!

DAGENS TUMMEN UPP: eminem ft. rihanna - love the way you lie

här är lite bilder som johanna fota när jag och amanda red på fältet i våras :)
ja, ja vet att hon är lite lång på mittenbilden men det var när vi jogga fram ju ;)





Kommentarer
Postat av: Johanna

gilla oss ännu mer! :)

2010-08-13 @ 22:21:35
URL: http://linneajohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: