Det här är Lindholms Peach :)


Jag har inte och har aldrig haft någon egen häst, men sen januari 2010 har jag en alldeles underbar delfoderhäst! Hon heter Lindholms Peach och står på Hageby Ridskola, och dom dagarna jag inte har henne går hon lektioner precis som dom "vanliga" lektionshästarna.

Hon är ett sto f. 2000 som kallas Pepsi och är cirkus 160 cm skulle jag gissa. En mörkbrun Oldenburgare med långa öron, markerad manke, högrest nacke och rund rumpa ;) importerad från Danmark.

Man kan väl kanske säga att hon är utbildad LA dressyr och 1,10 hoppning, men vi har bara tävlat upp till LB-dressyr och 100 cm lokalt än så länge. Långsiktigt mål är att starta 1,10 och kanske LA-dressyr, men det är en bit kvar :)

I mina ögon är hon så klart världens finaste, men man kanske kan säga att hon är lite speciell, lite annorlunda. När hon kom till ridskolan kunde hon typ inte gå utan att ha en häst typ 3 cm framför nosen. Hon reste sig, och reste sig, och hon har knockat mig ett antal gånger. Men med en massa träning och en hel del övertalning så är det så gott som bortblåst! Det är den absolut största utvecklingen vi gjort :)

I övrigt är hon en riktigt lättlärd häst när hon vill och hon passar mig verkligen perfekt! Min bääästis ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: