Det här är Hillevi! :)


Hmm, hur ska jag egentligen beskriva mig själv? det är alltid så himla svårt, men jag ska göra så gott jag kan tänkte jag ;) 

jag är, som ni kanske anat, 17 år och bor i Norrköping med min familj. Mina föräldrar är världens snällaste och ställer alltid upp för mig! ♥

Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag nog säga att jag är en ganska så sprallig och hästtokig tjej, men som kan verka ganska blyg när jag är med personer jag inte känner till hundra. Jag mäter ca 175 cm, har stora fötter, blåa ögon, vanligt brunt halvlångt superlockigt hår som antingen är plattat eller i bulle (jämt!), bär alltid jeans och tjocktröja till vardags (när jag inte är i stallet då ;) och hänger oftast med någon/några av mina allra bästa kompisar AmandaJohanna och Emma. Vi har varit ETT sedan vi var små, och i stallet är det "vi fyra" som gäller ;) Sen brukar även Maria joina oss! 

I skolan är jag väl inte alltför ambitiös egentligen, men jag har ofta riktigt lätt att lära, vilket gör att jag ändå är väldigt nöjd med mina betyg :) Förövrigt så började jag 2:an på hagagymnasiet i höstas och läser NS.

Som sagt så är jag totalt hästkär! Det är min allra största hobby och jag överdriver absolut inte om jag säger att jag spenderar all min lediga tid i stallet, vilket innebär varenda eftermiddag/kväll och hela helgerna långa :D En liten hobby jag har är även fotografering och äre träning eller tävling brukar jag passa på ;) I somras fick jag en systemkamera så när vi är på min blogg får ni räkna med mycket bilder :)

Jag rider för Hageby Ridklubb och sitter med i både Ungdoms- och tävlingssektionen, och sen jag var 9 år har jag ridit på ridskolan som är kopplad till klubben. När jag fyllde 12 år blev jag fadder på ett urgulligt gotlandsruss vid namn Björkös Tuffa Viktor och honom är jag fortfarande skötare på. Han finns med på ett litet hörn här på bloggen, och på ett hörn finns även hästarna Doma och Porthos. Doma är det i vanliga fall ridläraren och min kompis Maria som tar hand om och Porthos är ridläraren Karins häst.

Men den absolut mesta fokusen just nu ligger helt klart på Lindholms Peach, min stjärna. Henne får ni läsa mer om under hennes egna presentation!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: