Onsdag 30 oktober

2013-10-30 - 14:01:16
Morsning korsning!

Som vanligt rullar det på, och det rullar riktigt fort ibland. Har dessutom lyckats gå och bli förkyld, och om mornarna så märks det att det tar extra energi. När klockan ringer är jag sådär lagom avis på pappa och lillebror som är lediga hela veckan. Börjar kännas också att jag inte fick/tog nån ledighet i somras. Men men, när jag väl kommit iväg och fått lite frukost i mig så kommer jag igång :) Inte så långt kvar till jul nu heller, och i helgen så ska vi upp till Stockholm en sväng och bara mysa, gå på bio, bo på hotell och äta på restaurang. Då ska det samlas energi :) 

I alla fall! I helgen hade jag en riktig fixar-helg i stallet. Jag storstädade vår lilla sadelkammare och foderkammare samt smörjde all utrustning. Och sen klippte jag Pepsi och badade hennes svans. Och så red jag en del också såklart, och sov ;) 

I måndags vilade Pepsi och igår var vi ute på första riktiga mörkerturen, tillsammans med Moa och Moose :) Pannlampor och reflexer var på, och för min del ävensäkerhetsvästen ;) Jag väntade mig att Pepsi skulle vara pigg, men inte SÅ pigg som hon var knasbollan :D Jisses! I början var hon lugn men jag märkte på henne att hon var på sitt luriga och extremt taggade  humör ;) I galoppen så gick det mer uppåt än framåt, men bara mest små glädjeskutt. Ända tills vi red bort och vände på ett ställe, då för första gången sedan hon blev frisk så brast det och hon hoppade rakt upp i luften med ostbågerygg så att jag landade på halsen och höll på att tappa både balans, pannlampa och ridspö haha! En rejäl till sen när vi travade av kom det, men då var jag mer beredd ;) Bästaste bushästen, jag har saknat den glädje och energi som hon utstrålar när hon är på sitt bästa bushumör ❤️ Log hela vägen hem, min lilla glädjespridare :')

Idag ska vi åka in en sväng till ridhuset igen och trimma lite :D Taggad!

Kram H




Inte helt fel

2013-10-28 - 14:22:58
att starta arbetsveckan med ett ridpass på travbanan i höstsolen :)




Finfredag

2013-10-25 - 21:46:27
En riktig superfredag har jag verkligen haft, eller snarare har kanske :) Älskar att jag slutar 11.30 på fredagar och kan ta långhelg, det äger!!

När jag var klar på jobbet så åkte jag och mamma in till världens bästa lunchrestaurang, Paus. Alltså seriöst, jag blir alltid lika imponerad över hur sjukligt god mat dom gör! Jag är väldigt kräsen när det gäller mat (tyvärr) och alltid skeptisk till nya rätter. Men VARJE gång jag äter lunch på Paus blir jag helt lyrisk för att maten bara är så jäkla god, nästan läskigt hur de alltid lyckas!

I alla fall, nog om mat! Eftermiddagen spenderades såklart i stallet :) Pepsi har nåt nytt hittepå om att ler-dreadlocks i manen är fint, men jag håller inte riktigt med ;) Tur att hon är täckad nu i alla fall, annars skulle hon vara konstant grå och ruggig så mycket som hon rullar sig i lerpölar för tillfället, haha!

I onsdags kväll trimmade vi lite lätt dressyr i ridhuset på Hageby, och jisses vad jag upptäckte att jag saknat att trimma! Såååå kul!! Pepsi var riktigt fin och superrolig att sitta på, vad jag längtar tills konditionen och styrkan är uppe och sadlarna inridna. Då ni, då ska ni få se på trim så det står härliga till! Bästi ❤️

Igår tömkörde jag henne på ridbanan i snålblåsten. Såg redan från början att ögonen var sådär fulla och luriga av bus, hehe. I traven var hon sjukt fin, bättre än nånsin tidigare på töm! Hon visade upp en riktigt snygg sida och sköt på bra bakifrån :) Eftersom det gick så bra tänkte jag att vi skulle pröva lite galopp för första gången, och det var det som fick bomben att explodera :P Hon drog iväg med mig hängandes efter flera gånger och härjade hit och dit i diverse olika luftsprång hehe ;) Trots att jag verkligen spände gjorden allt jag kunde så åkte den helt åt skogen flera gånger. Tror vi får inse att galopp på töm är lite för svårt för oss än så länge. Men men, jag är glad att hon är pigg och nöjd med att hon gick så bra i traven :)

Idag tog vi en skogstur, lite lagom fartig och halvseriös sådär :) I början mesade hon lite, men när hon har fått värma då går det minsann undan ;) Pigg, glad och småsprallig var hon! Väldigt lagom med andra ord :)

I natt sover hon med sitt BOT-täcke och imorrn förmiddag ska vi hoppaaaa :D Supertaggad är jag, och antagligen hon med ;) Hoppas det! När vi var på Hageby för typ 2 veckor sedan tog vi ett par språng men då var hon loj och inte riktigt sig själv under hela passet så det var inget vidare. Imorrn hoppas jag på en "nystart" och att hon är pigg och lite sådär skojigt halvgalen :) Dock inte så mycket att jag bjuds på flygtur kanske, man vet aldrig med fröken bus ;)

Kram H





Tisdag 22 oktober

2013-10-22 - 22:04:12
God kväll på er, hoppas ni haft en bra start på veckan :)

Min började inget vidare, igår när jag skulle till jobbet så började en lampa på instrumentpanelen i min "nya" bil att blinka och låta. Och jag som inte kan ett smack om sådant vågade med nöd och näppe rulla hem den till pappa, och som tur var kunde jag sedan låna hans bil. På kvällen sen kollade pappa och det var lyckligtvis bara spolarvätskan som behövde fyllas på :)

Var överlag allmänt seg, hängig och på dåligt humör igår. Måste varit bara för att det var måndag? I alla fall så satt det i ett tag imorse också, och jag undrade nästan för ett tag om jag höll på att bli sjuk. Men efter att ha promenerat med lite hästar i regnet så hade "måndagsångesten" spolat av mig och jag var taggad igen! Dagen på jobbet gick fort som vanligt, och jag fick en massa bra gjort. När jag slutade åkte jag direkt vidare till Pepsan och skyndade mig för att hinna rida både innan det blev mörkt och innan jag skulle ha insläppet. Det blev en tur i skogen, och till en början var det lite segstartat men när Pepsi kom igång och gick framför skänkeln istället för bakom blev hon superhärlig! Red på hacket och hade inga större krav mer än att hon skulle bjuda ärligt fram, och det fick vi allt till efter en lite halvtaskig början. Imorrn är tanken att vi ska åka in till Hageby och dressyra lite i ridhuset, mest för att hitta på något skoj och för att hon ska få gå på lite mjukare underlag :) Förövrigt måste jag veeeerkligen klippa henne snart, tänker nog ta det i helgen. Hon blir supersvettig hela hon så fort hon gör minsta ansträngande.

Nä, nu ska jag snart hoppa i säng så att jag vaknar utvilad och peppad inför imorgon. Det kommer bli en lååång dag då jag inte har tid i ridhuset förens efter alla ridskolans lektioner, med andra ord vid 20.30!

Kram H

 

Pepsi stödjer rosa bandet

2013-10-20 - 16:24:00
Ni har väl inte missat Hööks Rosa-bandet-kampanj? När jag var inne på Hööks senast så var jag ju bara tvungen att köpa med mig en urgullig och mysig rosa-bandet-grimma till Pepsi. Självklart mest för "den goda sakens skull", men när hon väl fick på sig den sen tyckte jag att hon dessutom blev sockersöt i den ♥ Allt klär en mörkbrun skönhet ;) 

 

Bilderna mamma tog förra helgen :)

2013-10-20 - 13:20:33



 

Full-rulle-lördag

2013-10-19 - 21:26:34
Idag har det verkligen varit full rulle kan man säga! Imorrn ska jag se till att sova ut och bara ta det lugnt och skönt, för det behöver jag efter att ha gått på maxfart rätt mycket på senaste tiden med nya jobbet och så. 

I alla fall, en massa skoj har hunnits med! Jag började dagen i stallet med utsläpp, och efter en lång ryktstund sen så red jag ett dressyrpass i paddocken på Pepsan. Hon var duktig! Inget wow-super-pass, men långt ifrån dåligt. I traven jobbar vi mycket med tempoväxlingar och att behålla takten. Det blir mest åt tillbaka-hållet för att hon ska hitta styrka och bärigheten där, så att hon sedan kan ta med sig det när vi plockar fram mer trav. Det är dock lite svårt att rida dressyr för att Sharpman rekommenderade att undvika nersittning under ca 10-15 första ridpassen i nya sadeln. Så det blir i stort sett bara lättridning, och då är det lite knepigt att komma åt henne ordentligt tycker jag. I galoppen sen så kör vi lite samma tänk, men med mycket fokus på att galoppen ska vara rund och att hon ska våga ta för sig och och jobba genom ryggen. Hon spänner den ganska lätt och då blir galoppen nästan åt det fyrtaktiga hållet, men bitvis känns hon kalas!

Efter ridpasset fick hon på sig täcket och gå ut i hagen till dom andra. Nöjd tjej! Jag käkade lite lunch och sen snabbade jag mig vidare till ridskolan för att vikariera lite som ridlärare. En barngrupp och tre privatlektioner stod på schemat, varav en på engelska. Min första lektion på engelska, och det gick helt klart över förväntan och kändes till och med ganska naturligt. Kul! I övrigt gick lektionerna ganska bra, och jag känner mig nöjd med min insats :)

När jag var färdig så pratade jag med lite trevligt folk, och sen åkte jag tillbaka till stallet. Där väntade mockning av inte mindre än tre boxar, och även påspackning till dessa tre små kusar. Förutom Pepsi och Dundee tog jag även hand om en liten knasig fjording i stallet idag när matte shoppade loss på Ullared. Eller ja, både Dundee och fjordingen Kina vilade idag så de mockade jag och gjorde mat åt bara. Inte så ansträngde precis!

Nu blir det lördagsmys :) Imorrn så ska jag soooooova, sen ska Pepsan få gå galopprogramet som Dundee gick igår tänkte jag och om jag känner för det kanske jag åker upp till ridskolan och kikar lite på klubbdressyren. Får se helt enkelt!

Kram H

 
 

Holiday

2013-10-19 - 09:26:00
Lyckats få till två stycken bilder på Holly (en där jag sitter som en mupp dock haha) från förra söndagen när hon var med på vår programridning :) En är från framridningen och en är från efteråt. Hade velat ha film på programmet men tyvärr hann jag aldrig få till det. Ja ja, det blir kanske fler gånger eftersom hon skötte sig så bra! Det bor helt klart en liten dressyrhäst i henne i alla fall, hon höll faktiskt "procentrekordet" hela dagen igenom :)
 
Tack Tess (klintestams.blogg.se) och Lisa (lisashast.blogg.se) för bilderna! :D
 


 

Motionering av fina hästar

2013-10-18 - 23:23:16
Två pållar motionerade idag också :) Förutom Pepsi hade jag Lisas Dundee idag, stora 4-åringen som jag red en del i våras om ni minns? Lisa är bortrest över helgen så därför agerar jag extramatte. 

Dundee är under igångsättning sedan han var lite skadad nu i slutet av sommaren, och jobbas därför ganska mycket efter ett galoppprogram just nu. Så galopprogram var preics vad vi pysslade med idag! Tyvärr är grusvägarna sönderkörda av massa tunga lastbilar så de är hårdare än hårdast. Seriöst i klass med asfalt, jag skojar inte. Älskade grusvägarna, buhu :( Men med lite precision så går det att rida på mittenstråken, där är det lite grusigt och "mjukt". Dundee hade en riktigt härlig och rund galopp, och tog för sig bra. Han ville dock inte riktigt hålla galoppen, utan gjorde byten lite hit och dit som jag fick rätta. I övrigt var han fin och duktig, lite lagom pigg sådär!

Pepsi tömkörde jag sedan, som jag planerat. Vi tog en runda i skogen och hon är ju så duktig! Kan tro att hon inte har gjort annat än att bli tömkörd ute. Och riktigt kul tycker hon dessutom att det är :D För första gången provade vi på lite trav ute också. Till en början spände hon till och gick inte riktigt fram till bettet, men efter ett vev i luften med pisken så sa hon "Åkej matte, nu kör vi!!". Jäklar vilken fart hon fick, jag fick springa på som sjutton och hängde knappt med haha. Riktigt fin blev hon mot slutet i alla fall, härlig takt och framförallt härligt påskjut :) Ska bli spännande att jobba vidare lite med tömkörning, vill lära mig meeer! Planen är att lägga in det ca 1 dag/vecka och hålla det framöver, alltid bra med variation :)

 

På återseende, förhoppningsvis

2013-10-18 - 22:59:19
Den här helgen går Hagebys klubbmästerskap i dressyr av stapeln, och nästa helg hoppningen. Förra året så vann faktiskt jag och Pepsi både hoppningen och dressyren i privat-ridhäst-klassen, min bästaste lilla allround-tjej :D Som ni förstår så kommer Pepsi och jag inte att vara med i år, så därför får vi lämna ifrån oss båda vandringspokalerna. Men om vi fortsätter att tävla för Hageby, så hoppas jag såklart att vi får plocka hem dom och gravera in våra namn nästa år igen! 
Det fanns faktiskt en idé om att Hollan skulle få vara med på dressyren på söndag, men det blir inget med det. Hon behöver lasttränas och förberedas lite bättre först, kanske blir till våren istället :)


 

Mys-pyjamas

2013-10-18 - 09:55:00
Självklart är det inte bara jag som har fått garderoben uppdaterad inför hösten/vintern, min kära lilla häst vill ju såklart också ha lite nytt och fräscht :) Hööks hade förutom rabatt på ridbyxor även 15% på täcken när jag var där, så jag passade på att köpa med mig ett som jag kikat på ett tag. Världens mysigaste och tjockaste fleecetäcke med helhals och teddyfodring från JH collection :) Det överraskade och satt verkligen som en smäck från svans till öra på Pepsi, så jag tror att det är väl värt pengarna. Betalade dyga 700 kr för det tror jag.
Tanken är att hon ska få ha det när vi åker transport i vinter, typ till och från träning och så.

Ser ganska mysigt ut va? :)

 
 

Dagens ridpass x 2

2013-10-17 - 23:49:09
Idag är det torsdag och det innebär att jag inte bara hunnit med att rida Pepsi, utan Hollan också :) Började med Holly och idag var det verkligen inte vår dag! Jag tänkte ta en lugn och mysig uteritt då jag kände mig rätt så trött och seg efter lunchen, men det tyckte inte Holly var någon rolig idé. Hon var riktigt pigg, och då blir hon så himla svår att få avslappnad. Hon blir istället spänd som en stålfjäder och blockerar mig totalt. Varken broms eller gas funkar ungefär. Och det där är jag trött på så därför fick hon jobba ordentligt! Red lite fram och tillbaka på lite olika vägar och bara fokuserade på att hon skulle vara lydig och avslappnad. Lättare sagt än gjort, men när hon väl skärpte sig och la energin på rätt sak ett par gånger så blev hon superfin! Tre sekunder senare hoppade hon dock iväg för rtt superläskigt litet löv. Och så höll hela turen på ungefär. Men men, man kan inte ha bra dagar jämt och hon har faktiskt inte varit så spänd som hon var idag på länge.

Pepsi fick en lite kravlös uteritt och hon var snarare åt det lite tröttare hållet, eller i alla fall innan hon kom igång ;) Hon är så trevlig och positiv att rida för tillfället, helt underbar! Det som saknas är kondis och styrka bara, men det kommer. Så fort jag tar tyglarna är hon på gång, och framförallt efter första galoppen. Då vet hon vad som gäller! Att leka runt lite med galoppombyten hit och dit tycker hon är superskojigt, för då kan man passa på att ge matte en knuff i rumpan samtidigt ;) Vi red bort till våra favorit galoppbackar och busade lite, fast ändå kontrollerat. Jag försökte tänka på min lätta sits och att komma till inverkan i den, och det kändes rätt okej. Behövs tränas mer på! Härlig tur i alla fall och imorrn tänkte jag nog tömköra henne en sväng så hon får vila från sadkarna helt och inte får träningsvärk. 

 

Uppdaterat garderoben lite

2013-10-17 - 23:30:13
Kände att nu när jag faktiskt spenderar hela dagarna i stallkläder så var det välbehövligt med lite nytt och fräscht i garderoben på den fronten. Påfyllningen blev följande:

- Bruna ridbyxor från Hööks, CRW Charleston 599 kr (prickade in 100 kr rabatt, wopa!). Jag har tidigare inte varit helt nöjd med Hööks brallor, men nu var det länge sedan sist så jag tänkte ge dom en ny chans. Pikeurs är ju bäst alla kategorier, dock inte enligt plånkan ;)

- Marinblå mysig mössa från Mountainhorse med fleecelining och världens största boll! Klickades hem från Charlies för 199 kr.

- Marinblå collegetröja från Hööks, CRW Pepper 349 kr. Skön och satt snyggt, och dessutom jättebra pris :)

- Ärtgrön collegetröja från Schokemöhles nya kollektion. Beställde från Cheval Ridsport för 799 kr. Så himla fräsch och snygg tycker jag, stilren men ändå inte tråkig. Något svårmatchad dock hehe!

- Ett par vinterboots från Hööks har också införskaffats, men de kom visst inte med på bild. Var ett bra tag sedan jag köpte dom! Fodrade med mysigt ludd och supersköna i alla fall, kommer bli gött sen när snön kommer :)

- Sist men inte minst, två stycken KL-fleecar. Bästa tröjorna någonsin! Har två sedan innan i samma modell som jag bara totalälskar, och när jag såg att Börjes reade ut en massa Kingsland så klickade jag hem dom direkt! 195 kr styck, och egentligen kostar de ca 600 kr styck. Snacka om fynd, så glad :D 

 

I kvällssolen

2013-10-17 - 09:37:00
Såhär mysigt kan man ha en söndagskväll, och en supersnäll mamma som ställer upp på att promenera med och föreviga med kameran :) Fler bilder kommer!

 

Dagens ridpass bl.a.

2013-10-16 - 23:29:25
Slutade jobbet vid 15.30 idag, rätt lagom sådär :) Tog en mysig höst-runda uppepå en pigg "Doddo" som avslut på jobbdagen, inte helt fel. Imorgon jobbar jag bara 4 timmar, så slutar typ 11.30 :) Och samma på fredag, chiiill!! Egentligen är det bara på fredagar som jag jobbar halvdag, men då vi hade P&J på jobbet i helgen så jobbade jag extra då och har därför möjlighet att "flexa" ut den här veckan. Gött! 

Efter jobbet åkte jag direkt förbi ICA och hämtade paket från Börjes :D Lite nödvändigheter mest, och så två stycken SUPERFYND! Finns det nåt bättre än att göra värsta kapen eller?  Visar så fort jag hunnit fota.

I stallet sen mockade och halmade jag innan Pepsi fick komma in och käka lite. Under tiden gjorde jag iordning mat och plockade med lite allt möjligt. Finns alltid att göra verkligen! Sen tog vi en långrykt innan dagens ridpass väntade :) Jag hade planerat ett dressyrpass på ridbanan i nya dressyrsadeln. Red en lugn uteritt i den igår, och visst att jag inte suttit i en dressyrsadel på länge på Pepsi men jag räknade inte med träningsvärk i ljumskarna efter en liten tur haha! Men det hade jag idag märkte jag ;) I alla fall så joggade vi lite grann, hon är ju inte helt uppe i kondis ännu sedan skadan då vi tagit det väldigt lugnt igång plus att vi måste mjukstarta lite nu med två nya sadlar. Tänkte lägga in lite extra vilodagar och nån tömkörning så att hon inte får träningsvärk av dom. 

Har jag förresten hunnit berätta att vi fick med oss två nya sadlar hem från Sharpman i fredags? :D Det fick vi i alla fall, och än så länge är jag supernöjd förutom att jag tror att jag måste byta ut gjorden till hoppsadeln. Går Pepsi upp ett milligram till kommer den nämligen inte att räcka runt :P Ska ringa imorrn eller fredag och prata med dom!

I alla fall så gick dagens ridpass riktigt bra :D Pepsi var pigg och taggad, lyhörd för hjälperna och härlig framåtbjudning! Åh vad jag längtar tills vi är i gång så pass att vi kan boka in dressyrträning :) Men med dagens pass i bagaget så är det inte långt kvar, hon känns verkligen fin och jätterolig att rida! Mycket att stärka upp såklart, men lydigheten och känslan är såååå mycket förbättrad så ni anar inte. Bästa ♥ Imorrn blir det en lite lätt skogstur tänkte jag!

Kram H

 

En vanlig onsdag

2013-10-16 - 15:01:08
Hej på er! 

Det är verkligen trist när man varje dag känner att man vill blogga och är riktigt sugen, och så kommer det alltid nåt annat i vägen som ska prioriteras. Men men, dags att ta tag i det! För jag kommer trots allt aldrig lyckas förlänga dygnet hur mycket jag än vill. Den enda som kan se till att jag får tid att blogga är ju faktiskt jag själv! Det var andra bullar i skolan när man satt med datorn hela tiden liksom, och kunde passa på både under lektioner och raster ;) Fast det är nog också det enda jag saknar med skolan, och en del människor såklart då!

I alla fall. Nu sitter jag på lunch och ska strax ut och jobba igen! Har sparat det bästa till sist, så efter lite småfix har jag bara ridningen kvar innan jag slutar :) Nice va! 

Har så mycket att berätta och fortfarande massor av bilder att redigera och lägga upp :D Förutom fler av bilderna pappa tog på fältet så har jag ett gäng mysiga kvällssols-bilder som mamma tog på oss i söndags :) Har jag världens bästa föräldrar eller har jag? ❤️ Och just det, har dessutom blivit en del shopping på senaste, gissar att ni är nyfikna ;)

Hörs ikväll!

Kram H

Pepsi är poppis i hagen nu när hon är brunstig ;)




Godmorgon från jobbet!

2013-10-09 - 10:16:12


Bilderna som pappa tog på fältet

2013-10-06 - 22:10:01
Här kommer första gänget med bilder från i måndags när pappa följde med upp till fältet i skogen med kameran. Visst blev det fina bilder! Ursäktar dock stolsitsen, hehe! Hoppas den försvinner bara vi får sadlar som passar, det tror jag.

Bra snygg är hon allt i alla fall stjärnan ♥ Kul att hon hållt sig så fin, OCH biffat på sig en del, trots att hon varit skadad. 

 

Över förväntan!

2013-10-06 - 10:43:20
Holly var lite spänd, men inte alls så mycket som jag farat för :) Hon gjorde alla moment i LC:2an duktigt, även om det såklart finns mycket att slipa på! Resultatet blev 62%, vilket innebar blå rosett, och hittills bäst idag ;) Helt klart mycket väl godkänt på sitt livs första dressyrtävling. Fina tjejen! 




Det här håller inte längre!

2013-10-05 - 22:43:44
Med denna usla uppdatering kan jag knappast ens kalla mig själv för bloggare längre, pinsamt dåligt! Och inte har jag inte direkt något att skylla på heller. Precis som alla andra önskar jag att dygnet hade ett par fler timmar, och att dessa timmar såklart var ljusa. Så praktiskt det vore! 

Sedan sist har jag i alla fall samlat en hel del inspo och tänkt flera gånger att "det här ska jag skriva på bloggen". Men när man inte skrivit på ett tag så kommer man av sig och vet inte riktigt var eller hur man ska börja. Knepigt det där! Men nu så ;) 

I måndags var jag ju ledig och då följde världens snällaste pappi upp till ett fält i skogen för att både fota och filma mig och Pepsi :) ÄNTLIGEN lite nya fina ridbilder!! :D Han lyckades helt klart oväntat bra och det blev många snygga bilder på min stjärna :) Ska såklart visa er så fort jag hunnit redigera lite smått, nedan är smakprov!

På tal om Pepsi så är hon sjukt fin att rida just nu, men i övrigt ganska jobbig haha. Eller, i alla fall innan man ska rida! Hon är taggad, fjompig och överpigg på samma gång, och i dessa stunder skulle en liten nysning kunna få henne att flyga i taket ungefär. Knasbollen! Lika mycket som hon kan gå mig på nerverna och testa mitt tålamod när hon trippar omkring i stallgången och skiter stup i kvarten, lika mycket älskar jag henne så fort jag kommer upp i sadeln. Skrittjobbet har gjort sitt och hon har verkligen fått en nytändning! Hon är känslig och alldeles perfekt pigg, såväl ute som på ridbanan :))) I våras kunde jag knappt skritta ut henne utan sporrar för att hon var så matt och okänslig, men nu har jag inte haft sporrar sedan Strömsholm och jag har ALDRIG ens kännt att jag skulle vilja/behöva ha dom. Underbart! Can't wait tills hon är igång helt och vi kan börja träna på riktigt :D

Jag misstänker förresten att Pepsi redan börjat bredda sig och att sadeln blivit för trång. Både bra och dåligt såklart, men mest bra ;) När jag rider hamnar jag nämligen jättelätt lite för långt bak och då i stolsits, vilket är ett problem jag inte märkt tidigare. Som tur var så har vi tid på Sharpman på fredag, så då ska både hopp- och dressysadel provas ut :) Hoppas vi hittar två riktigt guldkorn!

Nä hörrni, skulle kunna skriva en evighet om alla tusen saker som hänt sen sist men det orkar jag inte. Inte nu. Ska försöka ta det viktigaste lite i efterhand så småningom :) 

Just det, kan ju berätta att vi har träningstävlingar i stallet den här helgen. Idag kom 120 st till start och skuttade runt, och imorrn är det dressyr som gäller. Jag ska faktiskt vara med och rida, Hollan ska göra debut på dressyrbanan :) Spännande! Ska bli kul, och bara hon inte tror att dressyrstaketen är små monster så ska det nog gå bra! Ni får hålla tummarna för oss :)

Nä igen, GODNATT! zzzzzzZZZ