Det här håller inte längre!

Med denna usla uppdatering kan jag knappast ens kalla mig själv för bloggare längre, pinsamt dåligt! Och inte har jag inte direkt något att skylla på heller. Precis som alla andra önskar jag att dygnet hade ett par fler timmar, och att dessa timmar såklart var ljusa. Så praktiskt det vore! 

Sedan sist har jag i alla fall samlat en hel del inspo och tänkt flera gånger att "det här ska jag skriva på bloggen". Men när man inte skrivit på ett tag så kommer man av sig och vet inte riktigt var eller hur man ska börja. Knepigt det där! Men nu så ;) 

I måndags var jag ju ledig och då följde världens snällaste pappi upp till ett fält i skogen för att både fota och filma mig och Pepsi :) ÄNTLIGEN lite nya fina ridbilder!! :D Han lyckades helt klart oväntat bra och det blev många snygga bilder på min stjärna :) Ska såklart visa er så fort jag hunnit redigera lite smått, nedan är smakprov!

På tal om Pepsi så är hon sjukt fin att rida just nu, men i övrigt ganska jobbig haha. Eller, i alla fall innan man ska rida! Hon är taggad, fjompig och överpigg på samma gång, och i dessa stunder skulle en liten nysning kunna få henne att flyga i taket ungefär. Knasbollen! Lika mycket som hon kan gå mig på nerverna och testa mitt tålamod när hon trippar omkring i stallgången och skiter stup i kvarten, lika mycket älskar jag henne så fort jag kommer upp i sadeln. Skrittjobbet har gjort sitt och hon har verkligen fått en nytändning! Hon är känslig och alldeles perfekt pigg, såväl ute som på ridbanan :))) I våras kunde jag knappt skritta ut henne utan sporrar för att hon var så matt och okänslig, men nu har jag inte haft sporrar sedan Strömsholm och jag har ALDRIG ens kännt att jag skulle vilja/behöva ha dom. Underbart! Can't wait tills hon är igång helt och vi kan börja träna på riktigt :D

Jag misstänker förresten att Pepsi redan börjat bredda sig och att sadeln blivit för trång. Både bra och dåligt såklart, men mest bra ;) När jag rider hamnar jag nämligen jättelätt lite för långt bak och då i stolsits, vilket är ett problem jag inte märkt tidigare. Som tur var så har vi tid på Sharpman på fredag, så då ska både hopp- och dressysadel provas ut :) Hoppas vi hittar två riktigt guldkorn!

Nä hörrni, skulle kunna skriva en evighet om alla tusen saker som hänt sen sist men det orkar jag inte. Inte nu. Ska försöka ta det viktigaste lite i efterhand så småningom :) 

Just det, kan ju berätta att vi har träningstävlingar i stallet den här helgen. Idag kom 120 st till start och skuttade runt, och imorrn är det dressyr som gäller. Jag ska faktiskt vara med och rida, Hollan ska göra debut på dressyrbanan :) Spännande! Ska bli kul, och bara hon inte tror att dressyrstaketen är små monster så ska det nog gå bra! Ni får hålla tummarna för oss :)

Nä igen, GODNATT! zzzzzzZZZ

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

När kommer resten av bilderna/filmen ? :DD

2013-12-07 @ 22:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: