Videoklipp, första riktiga terrängträningen

Har ungefär en miljon videoklipp som jag inte har länkat och visat er här! I förrgår sysselsatte jag mig med att få upp alla på youtube, så ni som är supernyfikna kan ju kika in min kanal :) Annars lovar jag att de kommer här allt eftersom, med lite tankar och så kring dom!

Börjar med det senaste och roligaste ;) I tisdags, för en vecka sedan alltså, var jag och Pepsi hos vår tränare Wanja och tränade på hennes terrängbana. Hade regnat hela helgen så underlaget var riktigt blött. Men med gräsbrodd på och en annars väldigt fin "gräsmatta" så funkade det kanoners. Enda som var att det blev rätt tugnt för hästarna, men inte farligt. I alla fall så skötte sig Pepsi så himla bra och vi hade superkul! Hon studsade över alla hinder utan att tveka, och det inklusive vattenhindrena :) Min modiga lilla tjeja ♥ Hade inga krav på varken henne eller mig, utan sådär första gången så bara rullade vi runt och hade skoj. Bättre ridning nästa gång känner jag!
Hon bjöd dessutom på en liten krumelur som kom med på filmen, och jag har en känsla av att ju mer hon kommer känna sig bekväm och självsäker på terrängbanan ju mer krumelurer kommer det bli haha ;) Brukar nämligen vara så, lite "spänt" i början men sen gäller det att hålla i hatten :P

Och visst är det en härlig och fin bana!! Längtar massor till nästa träning :D
Älskar förresten i sista sekvensen när hon kommer galoppandes genom vattnet rakt mot kameran, alltså huuuur söt?! Bara lyser glädje rakt igenom hela blicken ♥ Och öronspelet överhuvudaget, älskar att se min pärla så glad :'D




Kommentarer
Postat av: Emmy

Blev grymt sugen på att hoppa terräng. Vet du om det går att anmäla sig på en träning där någon gång? Och vart ligger anläggningen? :)

Svar: Förstår det, askul ju!! Ja absolut, det tror jag. Är varje tisdag, så kolla med Wanja :) Varby gård är det, ligger mitt emellan Norrköping o Söderköping typ :)
// Hillevi

2014-05-26 @ 22:33:17
URL: http://etelfer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: