Tillbaka till verkligheten

Som vanligt går tiden alldeles för fort och egentligen borde jag släcka lampan bums, speciellt med tanke på att jag varit riktigt trött och seg idag. Hade varit perfekt med en extra ledig dag efter GHS-helgen, att få tid att fota och pröva alla nya saker, sova ut, rida och ja götta sig och ta igen sig lite. Men men, nu var det inte så och jag hade ändå en rätt bra måndag på jobbet trots att min duktiga praoelev dessutom var sjuk. 

Hela eftermiddagen och kvällen spenderade jag sedan i stallet såklart :) Sanerade min lilla lortgris från topp till tå, sen i helgen ska hon få en rejäl makeover tänkte jag. Hovskägget ska klippas, svansen ska tvättas och flätas och till er stora förtjusning så ska jag ta tag i projekt klippa, rycka och snygga till manen också. Det ni!! haha ;)
Gjorde stallet och pysslade iordning lite bland mina grejer, och sen hann jag fota en del av shoppingen också innan vi gjorde oss iordning för ett lättare dressyrpass på ridbanan. Pepsi kändes riktigt bra! Vi gjorde inga avancerade saker direkt, utan mest jogging och sen kunde jag inte låta bli att trimma till det lite mot slutet. Fint och okomplicerat gick det, och om det berodde på nya tränset, nya bettet eller att hon fått ett par extra vilodagar det vet jag inte riktigt ;) Och det spelar inte nån större roll heller, huvudsaken är ju att det känns bra och det gjorde det! Speciellt med tanke på att hon stått i tre dagar och borde varit lite "olydig" och inte så mjuk som hon var. Imorrn ska vi rida lite på vägarna tänkte jag!

Ska självklart visa er varenda liten shoppad pryl, men inte just nu. Är lite för sent! Men ni kan få två oredigerade smakprov på min snygging i sitt nya PS-träns sålänge :D 

        
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: