Strömsholm

Nu har vi äntligen fått lite mer information om vår vistelse på Strömsholm, ska bli så spännande, roligt, lärorikt, häftigt... you name it liksom! ;) Söndagen den 24 juni stoppar vi in alla miljarders grejer som jag och Pepsi behöver för tre veckor, inklusive oss själva, i bil och transport för att åka till en av Sveriges finaste ridsportanläggningar. Dagarna kommer bestå av såväl massor av ridning som teori och instruktörstjänst, och jag lovar att det kommer vara fullt ös från morgon till kväll (vi har fått schemat!). Jag hoppas verkligen att jag har lyckats fixa en dator tills dess, för jag gissar på att lite uppdatering därifrån vore trevligt? :) Så mycket jag hinner och orkar i alla fall!

Håller redan på och förbereder med inköpslistor, packlistor osv. Eller redan och redan, inte långt kvar juuu! Förhoppningsvis hinner jag till Ullared en sväng innan, har en hel del som skulle behöva inhandlas liksom ;)

Jag har förresten varit på Ridskolan Strömsholm 2 gånger tidigare, och det var för 2 år sedan när jag gick Ungdomsledarkursen tillsammans med Maria där :) Hittade lite bilder från en rundvandring, och om jag minns rätt är den ena av bilderna nedan på Vita stallet och den andra Norra stallet. I något av dessa kommer Pepsi att få husera under kursen! Är säker på att hon kommer trivas lika bra som jag i de stora, fina, mysiga, ljusa stallen med lucka ut i stallgången. Åh vad jag är taggad på alltihopa, vill bara att få flytta in henne (och mig), lära känna alla deltagarna och sätta igång med kursen nu nu nu!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: