Återbesök

Som rubriken lyder så har jag och Pepsi varit på återbesök idag. Vi kom just hem till stallet och har fått i oss lite lunch båda två.

Vi åkte dit och hem alldeles själva och Pepsi skötte sig underbart bra, som vanligt ❤ Förhoppningarna var såklart att hon skulle vara helt ren och att vi skulle kunna göra en besiktning. Det visade sig dock vara lite för mycket önsketänkande tyvärr. Hon markerade fortfarande på höger fram på böjt spår, men något mindre än sist. För att vara på den säkra sidan röntgade vi benet, och tack och lov så såg allt jättefint ut! Vilken lättnad, höll på att börja tjuta nästan. Så hon fick ombehandling med kortison och så ska vi fortsätta skritta fram till återbesök om 4 veckor. Troligtvis är det ju en slitning i leden vilket tar längre tid att läka än om det hade varit en akut skada.

Väldigt tråkigt att det inte var bättre än vad det var, men samtidigt helt underbart skönt att det inte var nåt på röntgen. Vår gulliga veterinär tycker dessutom att Pepsi är sååå fin, att hon rör sig kraftigt, spänstigt och med schvung :))) Världens bästa tjej ❤



Kommentarer
Postat av: bella

Ja om du var på marby, så är den bruna lilla ponnyn i boxen min ;)

Svar: Där ser man, ja Pepsi fick stå en stund i boxen mitt emot! :) Vad har hänt med den?
// Hillevi

2013-08-23 @ 08:24:50
Postat av: Karin

Asch då! Tråkigt att det inte var bra!


Svar: Ja verkligen :(
// Hillevi

2013-08-23 @ 09:33:35
Postat av: bella

Hon hade en hovböld, hoppas Pepsi blir bra nu så ni kan komma igång på riktigt!:)

Svar: Ajdå :( Det hoppas jag med!! Och detsamma till er då :)
// Hillevi

2013-08-24 @ 13:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: