Fredag 15 juni 2012, skolavslutning och grooming på kvällstävling


I fredags ägde äntligen den efterlängtade skolavslutningen rum, inte en dag för tidigt!! Dock suger Hagas avslutningar, totalt ovärda och långtråkiga. Dessutom är det ovärt att göra sig fin, man ska liksom bara sitta och glo på en kyrkbänk. Orkade verkligen inte, så ja jag bojkottade klänning även i år. Men nästa år dååååå: studenteeeen :)))) Galet att det bara är 1 ynka av 12 långa skolår kvar!!

I alla fall så var det i år två bra grejer på avslutningen (y) Dels en kille som dansade grymt, och sen så sjöng rektorn Dannys Amazing. Haha, inte direkt vad vi väntat oss, men verkligen häftigt för det var riktigt bra!
Efteråt blev det såklart glass på Halvars med tjejerna, mjukglass i pappersstrut med chokladdopp ♥





Efter glassätandet blev det bussen hem för att käka lunch och byta om till stallkläder. Åkte upp till stallet och mockade samt pysslade om min fina innan det var dags att packa in Doma i lastbilen och följa med Maria till Finspång för dressyr-kvällstävling. Duktiga var det båda två, det var kul att se :) Blev dock himla avundssjuk, vill också rida och tävla ju!! Men den som väntar på något gott... I guess. 

Självklart hängde kameran med i alla fall så bildbomb kommer! Sålänge får ni smakis ↓




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: