Mysig bus-tur! :)


Åh, idag var det en riktigt bra rida-ut-dag! :D Emma var snäll och hängde på med Ragnar så efter att hon hopptränat och jag ridit Doma så gav vi oss iväg. Det ÄGER att det redan börjar ljusna, plus att snön lyser upp (y)
Jag broddade fram i alla fall, bättre än inget! Och jag VÄGRAR harva runt i ridhuset i 8 veckor bara därför, med lite försiktighet funkar det och på fälten är det mjukt och bra :)
Tanken var en lugn tur, men med lite trav och galopp på fälten. Första fältet travade vi över lugnt och fint, och båda hästarna frustade i takt och var allmänt supernöjda :) Sen skrittade vi en lååång mysig sväng, pratade och bara hade det fint :D Vi avslutade turen med att galoppera över sjukhusfältet, vilket uppskattades av alla parter hihi! :))) Till en början gick det lugnt och kontrollerat, även om de låg på såklart, men efter ungefär halva när vi vände upp mot "utgången" så förstod de helt plötsligt vad de höll på med och drog på som tusan. Haha sötisarna ♥ Tur att de båda är ena hejjare på att hålla fötterna i styr, och att de själva känner att underlaget inte är optimalt för bus.
Haha, Pepsi blev helt till sig efteråt, blåste upp hela sig och ställde upp sig samtidigt som hon blåste ut allt vad hon kunde. Knas! Sen skrittade vi en lite längre bit hemåt, och efter lite taktande och en hel massa frustisar lugnade de ner sig och chillade sista biten (y) Precis som det ska vara! :) 
Och måste bara tillägga att Pepsi är så himla rolig efter att hon har fått galoppera och kommit igång ordentligt, för då ska minsann hon och ingen annan leda flocken och alla som kommer i närheten får en äkta bitchblick. Mitt kaxiga lilla sto ;) det roligaste är att för cirkus två år sen hade hon ALDRIG gjort det, det fanns inte på världskartan liksom. Och så nu, hur självsäker som helst. Hela du gör mig lycklig! ♥



Puss på min vackraste, bästa buspålle ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: