Mina bästa bilder?


Igårkväll satt jag och valde ut några av mina bästa bilder, eller ja. Jag tycker att jag har många fina ridbilder, men jag tror inte att mina lärare i Fotografisk bild A uppskattar bara massa hästbilder. Därför blev det en hyfsad blandning, även om hästar självklart blir en stor del. De är ju mina favoritmotiv! ;) Men jag har försökt tänka mer på hur bilderna är teknisk tagna liksom :) Ljus, komponering osv.

Jag är dock mer av en fotograf som gillar att fotografera konkret, t.ex. porträtt. Abstrakt är jag inget vidare bra på, men jag tror att det uppskattas mer av dem som ska betygsätta. Har ju i alla fall lyckats med "abstrakthet" i bilden med lövet i vattnet tycker jag! :)
















Vad tycker ni? Gillar ni dom, eller har jag missat några som är ännu bättre? :)


Kommentarer
Postat av: Klara

Hej, vilken fin blogg! Vad har du för dressyrsadel, ser jätteskön ut iallafall? :)



fina bilder förresten <3

2012-02-17 @ 20:47:00
URL: http://minponnytid.blogg.se/
Postat av: Sara

hej hillevi jag tror att jag miss uppfattade när jag skulle fota dig jag antog att det var trosdagen vecka 8 alltså på sportlovet i och med att det var ganska tidigt på dagen så hoppas inte att det gjorde speciellt mycket :( är jätte lässen för det men om du är sugen på att fota någon mer gång under lovet så har jag, moa och tuva en privat lektion på onsdag halv elva och undrar om du skulle vilja fota oss då (vi ska hoppa) :)

2012-02-18 @ 21:54:36
URL: http://sarakarlsssonss.blogg.se/
Postat av: Johanna

super fina foton !:)

2012-02-19 @ 20:53:55
URL: http://nollanolla.blogg.se/
Postat av: Ellida

åh jag bara älskar den sista bilden!!! Tycker du tar jättefina bilder :D

2012-03-03 @ 12:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: