1 februari 2012


Hejhej! 

Började denna kalla onsdag med att åka ner till Luis De Geer och titta på "Here comes the SON", en konsert by Musikgymnasiet De Geer och Norrköpings Symfoniorkester. Kan inte säga annat än att de var grymma, precis som varje år! Själva "teaterstoryn" var rätt trist, men spelandet och sjungandet gjorde mig glad och inspirerad på nåt sätt. De verkade så himla glada och sjävsäkra, och sjukt duktiga! :)

Efteråt åkte vi tillbaka till skolan och hade håltimme till lunch. Korvbuffé bjöds det på idag, mums. Precis som jag gissade bestod buffén av ruttna prinskorvar, vattniga frukostkorvar och brända falukorvar. Nae, skolmaten slutar aldrig att förvåna en!

På geografin jobbade jag faktiskt lite för en gångs skull, och så fick vi tillbaka provet. Ett VG+ blev det, och det är jag nöjd med! Gick inte in så mycket för pluggandet inför, och med tanke på att jag lidit av allvarlig tristess under hela kursen så tycker jag det är bra! ;)
Franskaprovet som skrevs sen gick nog helt okej, kändes så i alla fall! Usch vad lat jag är, men om jag ska vara ärlig så hade jag knappt pluggat till det heller. Woops! Menmen, blir spännande att få tillbaka :)

Förövrigt är det inte mycket jobbigt kvar innan sportlovet (!!) Ska bli wuunderful! Förresten ska jag lägga till en grej till GBG-listan, för jag ska nämligen köpa mig mina allra första stövelstrumpor ;D haha! Har alltid velat ha, men eftersom mina stövlar varit förstora i vaderna hade ju tunna strumpor inte gjort det bättre direkt :P Men NU, nu ska det bli ändring på et eftersom jag har ett par stövlar som sitter som en smäck :)))

I stallet idag blev det mysborstning med finaste :) När jag ryktat klart och gjort henne ren och fin så ställde jag över henne i en annan box när jag skulle mocka. Typ två minuter senare hör jag ett bank i väggen och en häst som skakar på sig, och när jag kollar bort mot boxen står en supernöjd och glad häst med öronen spetsade och halmpellets-spån i hela ansiktet och över hela sig! haha, min sötnöt! Tur att jag inte hade bråttom så jag kunde borsta av henne igen ;) 

Efter en rask promenix hemåt sitter jag nu här och latar mig, riktigt glad över att inte behöva känna känslan av att jag borde plugga :) Dock ska jag läsa lite i engelskaboken, så nu säger jag godnatt!

Kram H

Inte från dagen, men ni fattar principen ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: