26 april 2012


Hejsan på er!

Underbara torsdag idag :) Började dagen med en keramiktimme, och jag som trodde det var typ årets skämt att jag skulle läsa den kursen har faktiskt helt ändrat mig! Är riktigt kul ju :D Lovar att visa mina verk så fort jag kommer ihåg, haha ;)
På svenskan sen jobbade vi lite halvseriöst med ett grupparbete och innan lektionen slutade vi fick vi tillbaka ett "test-nationella" som vi skrev innan påsk. Mina förväntningar var inte alls höga för när jag lämnade in det var jag inte alls nöjd, orkade inte läsa igenom det... MEN till min förvåning:



Gööööööött :D Synd att det inte var det "riktiga", men det bådar ju gott i alla fall ;) Såg dock att jag på ett ställe av någon anledning skrivit ett katt, haha. Kanske borde läsa igenom nästa gång :P

Efter mattelektionen och en knäckelunch åktes det upp till stallet :) Pysslade lite med allt möjligt innan det blev borstning för pluttan! Hann dra av med magicbrush och tvätta fossingar+svans innan det var fodringsdags. En kort fika och lite prat med M senare fortsatte det med ryktning :) Idag hade hon förövrigt inte rullat sig så mycket (y) Snigg blev hon, och idag var hon på riktigt bra gos- och myshumör :D Bästa hon ♥

Mockade och drog mig hemåt när hon skulle upp på lektion, och här hemma har det käkats hamburgare med pooooomme :))) Så sjukt gott! Nu ska det chillas och läsas Häst & Ryttare (y)

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: