det handlar om dig ♥


hejsan :)

dagen har varit rätt okej, eller bra egentligen. som vanligt lite toppar och dalar, men som sagt överlag braig :)

började med skola från 8.10-14.30 och då hanns det med en svenskalektion där vi skrev klart våran jätteroliga humorsaga, en hagatimme med chokladbollsätartävling (deltog dock inte, haha men måste säga att det var bra gjort av de som gick till final att äta totalt 22 bollar ;) samt lite plugg. efter det var det natur och den går bajskorv just nu känns det som! inga fler kommentarer behövs. mentorstiden och matten sen var åtminstone bra! matten känns faktiskt riktigt rolig nu, dels för att de har gått så bra (tror jag ;) på nationella och så känns det vi gör nu himla enkelt, niiice! :D

uppe i stallet sen så var det de vanliga sysslorna som skulle fixas. mockade alltså åt mina små hästar och sen fick Pepsi en borststund som hon uppskattade sådär, hon var lite suuris. sen fick hon en skön linementning och som hon tycker mindre skön stretching i ryggen. dock blir det mycket bättre efter, så då blir hon glad tjej igen :) avslutade med att beta lite, myyys, och sen ännu lite gos inne i boxen och då var hon riktigt gosig tillbaka :D

traskade sedan mot bussen för att åka hem. Karin ringde påvägen och undrade om jag hade gått för att hon skulle inte hinna rida Poppe när gruppen inte ville rida ut. dock var jag ju som sagt påväg hem och har ett helt historia-prov att plugga in så det hannn jag tyvärr inte. väldigt synd för jag hade gärna tagit han, men jag tror ändå det var bäst att jag inte gjorde det om jag ska fixa provet. det blir säkert nån mer dag :)

packade ihop grejjerna hos mamma och flyttade hit till pappa. nu har jag fått bilderna också av Amanda (tacktack!) så dom kommer här under. enjoy! :) tyckte dom blev mycket fina, speciellt eftersom vi inte körde en så "seriös" fotografering. det ska vi dock göra nån annan dag, superkul! kanske blir på lill-lovet eller nåt, det får vi se!

nu ska jag fortsätta plugga på de dumma revolutionerna! och umgås lite med pappa :) ska även ta en snabbdusch innan sängen väntar! imorrn står dressyrträning på schemat, WIIIE :D, och A ska (som jag tror jag skrivit) troligtvis fota, så hoppas på lite fina bilder då med ;)

kram H















Kommentarer
Postat av: apan

FOTOGRAF: AMANDA KENNMARK ;D

2011-05-26 @ 11:26:42
URL: http://amandajohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: