and you take that to new extremes


feeelåt för sämst bloggning, men det har inte prioriterats helt enkelt!

orkar inte skriva så mycket om vad som hänt denhär bloggfria veckan, åå jag som hade blivit så duktig och börjat med tidsinställda inlägg och grejer! men jaja, nu blir det lite denhär veckan och sen så hör ni troligen inget från mig på en månad!

i alla fall. sen sist har jag hunnit med att följa med Karin på kvällstävling, släppa hästarna på bete, hälsa på hästarna ;), städa och fixa i stallet, äta glass på smultronstället, ha sisu-uppdrag, börja bygga ny hemsida åt klubben och rida lite på Porthos. Fullspäckat kan man nästan säga, fats nae rätt chill ändå ;) denhär veckan är min absolut lugnaste, och kanske egentligen tråkigaste, vecka på hela lovet. men ärt skönt ändå att få en vecka till bara soft! ;)

idag började jag i alla fall med att möte Emma vid tio för att cykla iväg och hälsa på och kolla till hästarna :) de har det såååå himla mysigt därute och jag slår vad om att de stormtrivs. när vi kom så låg Chess och Lucie bredvid varann och sov och när vi gick runt och fota, myste och kollade efter sår så ramlade dom ihop en efter en ;) jag lovar säkert minst tio av femton låg ner en kort stund i alla fall, myshästar! :) vi hade det så härligt att vi såklart glömde bort tiden lite, och jag skulle på sisu-uppdrag så jag var tvungen att åka. hoppas E klarade att fixa vattnet själv, åå så himla typsikt mig att vara sån jäkla tidsoptimist och sen låta det gå ut över andra! det måste jag ta tag i känner jag!

kom lite halvflåsig cyklandes till J och hann inte hämta lite papper som jag skulle haft med, men det fick gå ändå! vi cyklade iaf genom heeela stan för att sen få skjuts till SRS och ha en kort föreläsning på 30 min och sen återvända. kändes rätt ovärt om jag ska vara ärlig! hade hellre stannat hos hästarna med Emma ;) menmen, lite pengar är det i alla fall och jag har bara tre uppdrag som ligger i Augusti kvar, skönt!

ingen rast och ingen ro, väl hemma åt jag lunch innan mamma och hugo skjutsade ut mig till Poppe. där blev det golfrundan x2 medan mamma och Hugo gick ett varv. i början var han supertönt och väägrade gå fram, men efter lite övertalning blev han jättehärlig faktiskt och han fick den traven och bjudningen som jag hela tiden har letat efter :) då blev jag glad tjej :) i galoppen jobbade jag med att han skulle hålla den galoppen jag ville. annars har han en tendens att, med mig ialla fall, bli rädd för nåt kasta sig åt sidan och byta fram till kors. men när jag var riktigt bestämd och övertydlig så gick det bättre :) han kastade sig och bytte några gånger, men sen kom han typ på sig själv och bytte själv tillbaka direkt! då blev jag förvånad och glatt överraskad. han är inte så svårövertalad egentligen, men han kräver att man är på honom lite för han gör inget direkt gratis. nöjd ryttare och svettig häst skrittade sedan tillbaka till stallet och han fick en skön dusch och stretch innan det var dags för oss att åka hemåt.

hemma åt vi lite middag och så har vi kollat in allsången. Ulrik är bäst! haha skoja, men han är faktiskt både söt och grymt duktig ;) hann även med att övningsköra lite senare, och jag lyckades övertala mamma om att jag skulle klara att köra till hageby och i McDriven för att köpa glass :) haha, jag i ett nötskal jag vet! men det gick i alla fall jättebra ;) det tar sig så att säga, men ändå skönt att veta att jag har typ mer än ett år kvar innan jag ens får ta körkortet.

imorrn har jag inget speciellt inplanerat. ska nog träffa emma lite :) på torsdag sen ska hästarna kollas till och på fredag ska jag med emma när hon rider Ragnar och kollar hästarna då också då såklart :) på kvällen sen är det födelsedagskalas en månad försent och på söndag ska Poppe motioneras igen :)då blir det skrittjobb med klättring!

har förresten massor med fina betesbilder, men de kommer i enskilda inlägg lite utspritt tänkte jag :)

kram H

gänget typ :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: