I love you so much, but sometimes I just don't understand


hej :)

dagen har varit en katastrofdag, precis som jag faktiskt sa att den skulle bli imorse när jag traskade upp till stallet med E, J och A. fast när jag sa så så trodde jag verkligen inte att den skulle bli som den blev. allt blev bara konstigt.

var framme kl. 8.00 och började fixa iordning allt och eftersom endel har lite svårt att förstå vad ansvar är så vare för jävligt mycket att göra. sen när det mesta börjat fixa sig lite grann så vare dags för genrep. stressa upp och skulle bara köra igenom allt en gång. pepsi taggar som vanligt riktigt mycket men håller sig till lite småsparkar och bus fram tills vi ska göra kammen i galopp. då smällde det totalt och allt blev bara för mycket. hon reste sig högre än hon gjort på länge och andra gången så sköt hon när hon "landat" så att jag fick mig en mindre knock också. jag vet inte vad jag ska göra, tycka eller känna. allt blev bara så upp och ner. första tanken var ju att jag inte ville hoppa av numret utan försöka igen, men sen ångrade jag mig. mest för hennes skull. 
det jobbigaste är att jag ärligt talat inte vet vad det hela berodde på. att jag var spänd, att det såg konstigt ut i ridhuset, bara dumheter, att det blev för mycket eller bara att hon helt enkelt inte litar på mig längre.   
det sista gör mig verkligen depp. är vi tillbaka där vi börja? vi har redan gått igenom det där en gång och jag hoppas innerligt att idag bara var ett engångstillfälle. åå, jag ångrar verkligen allt som hände och vill bara radera det. min fina häst, du betyder så himla mycket ♥ på jullovet ska vi ut och busa på sjukhus, och efter nyår ska vi hitta tillbaka till oss igen. sådeså :)

under cirkusen, som förövrigt blev helt okej tillslut, så fick jag fixa en massa i serveringen och med lotteriet. trots att det inte var jättemycket folk där så fick vi in en rejäl summa. hela 4911 kr!! bra jobbat alla säger jag bara :D

nu ska jag plugga en massa. skriva en juldikt, en insändare om våld och plugga lite på spanskan och hålla en tumme för att det löser sig ;) labbrapporten  och naturplugget får faktiskt vänta till imorrn.

på torsdag äre julhoppning också så fram tills dess är det antagligen en hel massa sånt att fixa också :) men det ska bli kul tror jag allt!

see you :) 

en egobild och en liten bild på ett pepparkakshus som jag har dekorerat :)


                                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: