Me like! :)

2011-06-28 - 21:36:40

hej :)

dagen har varit händelserik men jag har haft superkul nästan hela tiden! :) började med att åka ut till lilla poppehästen och rida ut en sväng. red golfrundan på ca 40 minuter och jogadde sen lite kort på banan. han var lite matt men mjuk och fin annars :)
åkte vidare direkt till tandläkarn en kortis och sen upp till stallet för att jobba :) det vanliga gjordes och lite till! fixade en del på höskullen bl.a. och det blev väldigt bra :) när allt var klart så skulle ju då filuren nybtränas och det gick väl typ bra? han ar duktig häst. sen tänkte jag att jag bara skulle jogga han några varv efter så att han fick "varva ner" lite men det var hna inte med på! tjafsade jättemycket med huvet och var allmänt jobbig och stel, seg dessutom! även om det blev lite bättre till slut så var det långt ifrån bra! nae usch, det passet kan vi ju bara ta och spola ner i toan om man säger så!
senare var det i alla fall dags för privatryttarmöte :) var inte så många där men lite fick vi bestämt åtminstone! bl.a. lagen till i höst och lite tränare. men jag vill inte rida några lag i höst och vet inte så mycket om bra tränare, så jag tillförde inte så mycket. men det är i alla fall kul att träffa alla (eller endel åtminstone ;).

imorrn händer en udda men rätt kul grej på förmiddagen (mer om det efteråt ;) och sen är det jobb på eftermiddagen igen, skoj! :) ska även stanna kvar på kvällen och smörja och fixa alla mina grejer inför sommarn tänkte jag, eftersom det inte blev så mycket tid över under dagen som jag trott ;)

kram H

såååååååmmarlov! :D


alla har vi våra stunder ;)

2011-06-28 - 12:53:00



det är liksom inte meningen att man ska hoppa när man går fram och tittar på ett hinder man just vägrat på! men bengt gilla't ju i alla fall, haha bästa!



promenix, men vem går med vem egentligen?



första tävlingen med hackamoore, och ni vet ju hur det gick senaste tävlingen med hack. utveckling! ;)



bra att jag sträcker på mig, men ja allt kan man ju ta till överdrift! fiiint.



grrrrrrrr..... glad häst som just fått sin första lokala rosett ;)



gulligt! blicken och händerna säger allt :P



precis "i balans" efter ett litet bocksprång, sött!

SUGNA PÅ FLER?!?

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

2011-06-27 - 20:39:00

hej :)

dagen har varitr väldigt lyckad :D började med att spendera förmiddagen tillsammans med bästa pappa och åka runt och göra lite ärenden. först besökte vi vårdcentralen och jag tog blodprov, gick bättre än väntat och det gjorde typ inget ont trots att jag typ aldrig tagit så mycket blod ;) fast egentligen var det inte ens mycket :P
sen åkte vi i alla fall genom hela staden till moppeservicen och det gick på 10 minuter :) så vi kunde åka direkt nästan vidare tillbaka genom hela stan till Världens centrum och swedbank. satte in lite pengar från ett sisu-uppdrag och sen fikade vi lite på lindahls ;D ett wienerbröd med jordgubbar för min del, MUMMA :)

åkte sedan upp till stallet och var där prick tolv :) dock var det redan några snälla små filurer som fodrat så det blev att ta in hästarna bara och sen gå på lunch ettt ag och pyssla med lite hit och dit, tog bla ett telefonsamtal på 10 minuter ;) ska ringa upp igen imorrn dessutom! men ja, sen hade de där snälla människorna mockat åt de som inte gick läger på morgonen också, så det gick på ca 10 minuter att eftermiddagsmocka sen! packade påsarna gjorde jag i alla fall och sen skulle jag ha ridit Filur, tömkört Giza och longerat Steffie men så blev det icke! först kom Johanna så då fick ju hon ta Filur, och sen sa L8 att dom ville ha Steffie att longera på kvällskursen så det blev bara lilla GIza kvar. och L8 skulle rida ut så jag och J följde med upp och joggade på breddik. dock hade giza lite ont i ena benet så hon hade noll framåtbjudning och ville inte alls, speciellt i traven, galoppen gick bättre. hon var inte halt, men ville inte riktigt trampa under sig så det blev inte så mycket ridning om man säger så. fast sen när vi skrittade hemåt så skulle hon prompt skutta över diket och bralla ikapp Ragnar och Filur, haha det var nära ögat då! ;) men resten av hemvägen höll hon sig lugn.
väl hemma sen kylde jag benet lite och svampade av innan hon fick gå ut i hagen medan vi fodrade. sen var det insläpp och lite fix innan det var dags att åka hem för min del egentligen. men jag stannade nån timme och fixade lite, packade löshö som jag inte hunnit under dan, mockade åt mina fina, hängde tvätt, plockade lite i sadelkammarn och skrev en lapp. SEN åkte jag hemåt vid kvart över 6 :)

imorrn ska jag först ut till Poppe och rida ut en runda tänkte jag :) sen så ska jag på ett förhoppnigsvis kort tandläkarbesök på druvan innan jobb står på schemat igen :) imorrn är det ungefär samma visa som idag och igår, ska dock inte rida stackars Giza utan jogga+nybörjarträna Filuren lite ;) blir kul! på kvällen sen så är det privatryttarmöte och sen hem och träffa lite kusiner som kommer på besök :)

förresten har jag tänkt göra er på lite bra humör, för ett gott skratt förlänger livet :) det blir i form av failbilder som jag har alldeles för många av, så ja, jag bjuder kan man verkligen säga! ;) hoppas ni gillar't! börjar med ett smakprov!

kram H




lägg av hörrö, matte! haha, vi bjuder som sagt ;)


every single promise I'll keep

2011-06-27 - 11:12:00

läste för ett tag sen om Johanna Grants ponny Chaboukie, och fick mig en liten tankeställare. hur skört livet är, och att man borde ta vara mer på varje ögonblick och leva lite mer hela tiden. gick igenom de senaste inläggen och kunde inte bli annat än tårögd trots att jag egentligen knappt vet vem hon är, gudarna är bra grymma ibland. skänker verkligen en tanke till henne i alla fall, även om jag säkerligen inte ens på långa vägar kan föreställa mig det hon går igenom.





the moment I met you

2011-06-26 - 19:56:21

hejsan på er :)

dagen har varit väldigt bra! tog lite sovmorgon innan moppen tog mig upp till stallet. mockade åt min fina flicka, och hennes box såg ut som förväntat, som kaoooos! men efter en liten makeover blev det lite bättre i alla fall, tur att dom åker snart för den skull ;) sen började jobbet i alla fall vid 12, och då var det allt det vanliga i stallet som skulle fixas: fodring, mockning, påsar osv. varken stressade eller slöade men det flöt och jag höll tidsschemat perfa :)

vid fem så myste jag en kortis med lilla P innan jag åkte hemåt igen. har ätit lite och fixat lite med bilder. snart ska jag och pappa kolla på film och äta marrängswiss :D

imorrn ska moppen först förbi 100-milsservicen och sen ska jag ta blodprov på vårdcentraletn innan det blir jobb precis som idag :) på tisdag har jag också en hel del inplanerat men onsdag ska bli min fixa-allt-inför-sommarn-dag ;) alla mina grejer ska smörjas och tvättas och allt! ska faktiskt bli lite kul, eller i alla fall efteråt :P

visste ni förresten att min lilla lilla viktor fyller år på torsdag! den 30 juni fyller det lilla tjocka russet heöa 13 år :) självklart ska det firas, men jag har inte riktigt klurat ut med vad eller hur än ;) och på tal om födelsedagar så börjar det snart bli dags för mig att knåpa ihop en önskelista :) den delar jag med mig av när den är klar såklart ;)

känns som om mina inlägg bara blir tristare och tristare :( tur för er att ni troligtvis slipper mig en månad sen, haha! nae men ni får som vanligt väldigt gärna tipsa mig om vad ni vill läsa eller om det är några bilder ni vill se! då blir jag glad :)

kram H

här får ni en halvsnygg bild från betessläppet 2010 :) snart är det dags för de små liven att gå på semseter!


this is real, so take the chance and feel free

2011-06-25 - 21:53:50

hej :)

gårdagen spenderades som sagt hos farmor och farfar i lilla lilla flen :) softade mest och åt supergott grillat med hemmagjord bearnaisesås, det ni! såg en film på kvällen, den var väl sådär, helt okej typ ;)
idag tog jag en fet sovmorgon :) sen åt vi lite rester från grillen och åkte ut till oxelösund och farfars segelbåt! blev en liten kort tur då det var massa som skulle fixas innan eftersom det var första turen för året. men det var rätt mysigt i alla fall! åt sen pizza inne i "centrum" innan jag och pappa åkte hemåt :) nu ska vi checka in nån film och käka lite lördagsmys, imorrn vankas jobb och träffa mina fina små hästar igen :D

om ni ville veta så har jag faktiskt börjat planera tävlingsterminen till i höst lite smått :D eller det kanske jag redan har berättat? men iallafall så verkar den lösa sig rätt bra och alla tävlingar blir troligen i närheten :) alltid skönt!

nu har jag nog inte så mycket mer att berätta! kanske har mer på hjärtat imorrn så att säga ;)

kram H





anywhere you are I am near, anywhere you go I'll be there

2011-06-24 - 10:48:59

hej :)

gårdagen liknade onsdagen ganska så mycket. började med att åka upp till stallet och mocka åt mina hästar och hjälpa Emma och Pari lite när dom hoppade. de var duktiga! :) sen tog jag moppen i regnet ut till Poppe och fixade allt innan det var dags för ett litet dressyrpass i ridhuset. deras ridhus är underbart om ni ville veta, oslagbart typ! ;) jobbade mycket med att han skulle strcka ut ryggen och halsen och ta stödet framåt och neråt, och det gick bra tillslut! jobbade mycket galopp och lösgörande för att komma dit. han var duktig häst, och jag börjar komma på honom mer och mer tror jag :)

åkte sedan tillbaka till stallet, fixade och kollade lite på ett lägers avslutning när de red dressyrprogram. efter det så joggade vi de som inte gick något, och jag red såklart lilla P :) hon var duktig men jag tror att jag hade lite högre krav än jag brukar när jag joggar och därför kändes det sådär. hade kvar känslan av hur hon var på fältet och ville liksom hitta dit igen, men det gick inte riktigt. när jag joggar henne lägger jag fokus på att hon ska vara avslappnad men verkligen trampa på i ett friskt tempo och röra sig ordentligt genom hela kroppen. så mestadel av tiden gick åt till att försöka få fram henne. stundtals blev det super, men hon gör inget gratis när man kräver det där lilla extra utan fick påminna henne hela tiden om vilket tempo jag ville att hon skulle hålla. men när hon väl gjorde det, gick fram i ett ordentligt friskt tempo, blev det super så det är jag jättenöjd med. har ju i stort sett alltid saknat lite framåtbjudning så nu tänker jag försöka satsa på det, efter sommaren alltså. att hon ska vara vaken och alert för mina skänklar och fokuserad på mig hela tiden. när vi väl får ordning på det då kommer det bli bäst! :D hon var i alla fall duktig! :) synd bara att det var antagligen sista gången jag red henne innan betet :( men hon är ialla fall fett värd ett grönt härligt sommarbete, min bästa ♥ har förresten redan börjat kolla in tävlingsterminen till i höst, är suuuuuupertaggad! :D

vet ni något bra? jag kommer ju antagligen rida massa under sommarbetet på jobbet i Särna så förhoppningsvis och antagligen kommer jag att rida mycket (eller i alla fall lite) bättre sen när jag kommer hem :D och då kommer jag vara ännu mera sugen på att få sitta på min prinsessa igen :D

underlaget var för övrigt sämst på banan, dyngsurt! så hon fick lite bad efteråt :) han hade även trampat sig lite på ena framhoven men hon ömmade inte så jag hoppas att det inte är någon fara! skrev en lapp att L8 skulle kolla på't.

åkte hem sedan för att äta lite pomme och korv innan jag och pappa åkte in till stan för att gå på bio :) därav ingen uppdatering! vi såg Super 8, och den var väldigt bra :)

idag ska vi åka förbi först Mcdonalds (:D) för att sedan ta Vingåkers factory outlet och jag ska se om de har några funktionströjor bland annat. sen åker vi därifrån direkt till farmor och farfar och firar midsommar med dem :) kommer hem imorrn kväll, men kanske uppdaterar något därifrån. på söndag vankas sedan jobb 12-17 :D

kram H

bästis ♥



And I know an angel was sent just for me ♥

2011-06-23 - 11:14:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


pretty good so far :)

2011-06-22 - 21:21:46

hej igen :)

nu till dagen!

började med att ta moppen upp till stallet eftersom jag glömt min hjälm där och jag skulle ha poppe idag! så där mockade jag såklart åt mina finisar och hämtade hjälmen innan jag för första gången körde moppe ut till resebro :) det gick mycket bra och jag hittade direkt ;) där så mockade jag och fixade maten innan jag tog in honom, borstade och red. han står i hagen allra längst bort, fett jobbigt!! ;) haha, ja jag är lat men det tog typ 15 minuter att hämta han ju! menmen, en fin hage har han i alla fall ;) red sen en runda som de kallar för löfstadrundan, tror jag, som var rätt lång med många bra vägar att jobba på! i början var han väldigt töntig och han har fortfarande inte släppt det här riktigt att han måste testa mig, men det blev mycket bättre mot slutet och sista galoppen och avjoggningen slappnade han av fint och trampade på bra :) det var kul!
trots att jag höll igång rätt bra tog det typ 1 timme och tjugo minuter innan jag var tillbaka igen, och då stretchade jag och svampade jag av honom innan han fick gå hela vägen ut igen. sen tog jag min lilla moped tillbaka till stallet igen :)
där red jag Lucie, och hon skulle galoppjobbas mycket var tanken! till en början ville hon inte riktigt utan stretade en del, men i galoppen var hon förvånansvärt samarbetsvillig och likadant när jag joggade av! hon var fakiskt superduktig, och hon förvånade mig framförallt i galopparbetet! :D  efter att jag ridit henne åt jag lunch och därefter fick min lilla älskade flicka en myspromenix i skogen på cirkus 45 minuter :) i början så försökte hon mest käka, men efter lite tillsägelse så gick hon bredvid mig i perfekt tempo och bara lunkade på, myshäst! ♥
när vi kom tillbaka var det fodring och sen borstade jag av det värsta för hon var superlerig efter regnskuren i hagen! sen hade vi lite pratstund med Maria innan jag och emma åkte hemåt :)

här hemma har jag käkat och redigerat gårdagens bilder. nu ska jag och pappa titta på en film och mumsa marrängsviss! :D

kram H


en somrig Porthos :)


 

 


always by your side ♥

2011-06-22 - 21:05:52

hej :)

gårdagen blev även den en mycket lång, men rolig dag!

började med att ta lite sovmorgon för att sedan åka upp till stallet och mocka åt mina fina hästar :) gick med J en stund när hon skrittade Lucie i skogen och sen åt vi lunch. efter lunch fick min finaste en lång borststund innan det var dags för joggingtur på sjukhus! :D
emma var supersnäll och följde med och fotade, och bilderna kommer i ett separat inlägg imorrn :) Pepsi var precis lika underbar som hon brukar vara uppe på fältet, galet bäst ♥ en superbjudning som jag skulle kunna dö för att få på banan och man både känner och ser hur hela hon bara flyger fram ;) hon låg verkligen på som bara den och tyckte det var apkuuuul, vilket jag också verkligen gjorde :D en gång drog hon iväg och bockade lite hemåt, och eftersom jag red på hacket trodde jag för en liten sekund: shiiiiet hon kommer springa hem! men som tur var fanns en dunge som jag kunde styra mot istället och då lugnade hon sig ;) åå gud, vad underbart det var! :'D mycket bättre än ridhuset sa hon :P

väl hemma sen så fixade vi stallet och sen kom Karin och hämtade mig och så åkte vi ut och hämtade lille Poppe. Han och Karin skulle nämligen vara med och hoppträna på hageby för Maria Goertz, och jag agerade lite hästskötare :) vääldans duktiga var dom och det var roligt att se! var hemma sen vid tio nån gång, och då väntade sängen ganska direkt efter att jag och pappa kollat in inspelat House :)

det var igår det!

kram H

lite bilder på Karin och dressyrPoppe som hoppar :)


 

 

 

 

 


nobody's gonna tell me I can't

2011-06-20 - 20:15:24

hej :)

sorry för ingen update igår, men jag var inte hemma nåt mellan 8-20 och när jag kom hem och hade ätit somande jag såklart framför tvn! men en bra dag hade jag trots regnovädret :)

började med att jobba 8-12 och hjälpa Cissi med barnlägret, och det gick mucho bra :) idag var de dock ännu mer "i gasen" eller vad man ska säga, de hade ju liksom kommit ihop i gruppen och blivit bekväma med oss så då blev det full rulle om man säger så! :)
efteråt så fixade jag i stallet innan det var dags för en liten söthäst att joggas :) Pepsi fick gå på hacket och hon blev rätt lång och framtung, framförallt i traven. rätt seg var hon dessutom men helt okej gick det ändå! skulle nog dock tagit sporrarna ;) i slutet av galoppen aå testade jag att plocka upp henne lite och då blev hon kalasfin och bärig faktiskt! :D det var roligt! imorrn ska jag rida henne också och då hoppas jag på att kunna jogga på sjukhus, det vore naaaajs :)
vid fem sen så kom pappa och hämtade mig och så åkte vi ut till Poppe. fixade allt och red sen ett dressyrpass i ridhuset. den här gången hade jag dressyrsadeln och sporrar, vilket hjälpte en hel del! kändes mycket bättre än sist och han var t.om. lite pigg :)
på kvällen sen köpte jag och pappa pizza, innan jag somnade i soffan ;)

det var gårdagen det! idag harjag haft mitt första riktiga sisu-uppdrag faktiskt! 300 spänn på en och en halv timme, KATCHING! :D dock är det inte inte speciellt roligt, men rätt chill så jag får vara glad för det! lättförtjänta penar dessutom, vilket inte sitter helt fel :) hade det för en tennisklubb, om ni ville veta ;)
idag förresten så ställde vi på moppen så den fick åka med, eööer rättare sagt jag fick åka med den, till uppdraget på andra sidan stan :) sen därifrån direkt upp till stallet tog den mig också :)
i stallet käkade jag lunch och sen skulle jag rida min lilla prinseesa lite, men eftersom Maria varit, och är, sjuk så hade Måns vilat tre dagar så L8 bad mig ta honom istället (och lovade mig pepsi imorrn ;D) måsse och jag hoppade lite eftersom emma och Lucie skulle hoppa och lägret hade byggt fram redan, och det gick rätt bra! har inte suttit på han förut, men det funkade hyfsat och trots att han var pigg var han lagom lyhörd :) det var roligt!
sen snabbmockade jag innan Karin kom och hämtade mig och vi åkte ut till poppe. skulle titta lite när hon tränade så att jag får lite tips och vet hur jag ska rida :) superduktiga var dom! efteråt satt jag upp en liten stund för att få känna på honom, och då var han rätt trött då men det kändes rätt bra ändå :) fick godkänt av Karins tränare Linda som tyckte det såg bra ut, och det känns ju bra då jag troligtvis ska träna lite för henne framöver ;)
sen skjutsade Karin mig tillbaka till stallet så att jag kunde köra hem moppen, och här hemma har jag ätit lite och suttit vid datan typ :)

imorrn blir det stallet hela dagen, underbart! :D ska ju som sagt jogga min fining lite och på kvällen sen ska jag hjälpa karin lite när hon och Poppe ska åka och hoppträna för Goertz :) om det är bra väder kommer bilder!

kram H

är inte första bilden fööör söt eller? :) sommarmys på högsta nivå!








have you ever done something you can't change, something you can never rearrange?

2011-06-18 - 19:11:44

hej :)

puuh, idag har jag nog inte fått en lugn stund, men roligt har jag som tur var haft! :)

jobbade, faktiskt för första gången "på riktigt", i stallet då stackars Maria blivit sjuk. På förmiddagen var det första dagen på ett barnläger för nybörjare och grupp ettor som jag hjälpte Cissi med, och det var kul dom var duktiga! haha, det var bara tre som började gråta, men dom var lätta att trösta som tur var! dessutom var vi lite sena med andra ridgruppen, men det löste sig! :)
Efter lägret var det att fixa i stallet och sen äta innan lilla Lucie skulle ridas. dressyr på banan stod på schemat, och hm det gick inget vidare om jag ska vara ärlig. eftersom det gick bra förra gången hade jag höga både förväntningar och krav vilket hon inte riktigt gick med på! alltså, går på tygeln det gör hon ju så gärna, men dom där himla sidorna!! sist så jobbade jag ju med att hon skulle bli stadig och krävde endast lite ställning, men idag så var målet att få henne riktigt lösgjord vilket inte var det lättaste! hon tog varken tygeln eller skänkeln, och bara ignorerade mig totalt! detta gjorde mig såklart väldigt frustrerad och då spänner jag mig och blir för hård mot henne! fast samtidigt så tror jag att man måste pressa henne litegrann för att hon inte ska lära sig (vilket hon i princip redan gjort) att hon bara kan nonchalera ryttaren, men som sagt har lite dåligt samvete för att jag kanske var för hård :(
men det positiva är i alla fall att hon släppte faktiskt bitvis i slutet och då kändes det super verkligen! mycket ärligare och rundare, men vägen dit var verkligen ingen dans på rosor!! imorrn är det tänkt att jag ska rida Giza, men tänkte höra med Amanda som då ska rida Lucie om hon möjligtvis vill byta ;) hoppas! så kanske jag kan få känna om dagens jobb gav nåt resultat och få en chans att försöka göra så att hon får en positiv bild av mig, istället för en som bara pressar henne!
i alla fall, nog om det! direkt efter ridpasset var det kalas! det gick bra, och de var faktiskt väldigt duktiga :) på eftermidagen var det bara jag som jobbade men som tur var hade jag några snälla stalltjejer som hjälpte mig att hjälpa kalasbarnen :) TACK! lektionen gick bra, dock typ dog min röst lite men är ju liksom inte van! kändes som att det blev lite lagom nivå och ja, det flöt på helt enkelt! :) det var väldigt roligt att få leka ridlärare och jag hoppas på att det blir fler gånger :)
när de söta kalasbarnen gått hem så fixade vi klart stallet det sista och tog in pållarna :) sen stängde jag vid typ halv sex och cyklade hemåt med Emma. nu hemma har jag inte gjort mycket alls, är rätt trött om man säger så! imorrn är det förmiddagsjobb som gäller, barnlägret då också och sen på eftermiddagen ska jag då rida Giza eller Lucie och på kvällen ska jag ut till Resebro och Poppe! får se vad jag gör med honom, om jag orkar hade jag tänkt jobba lite dressyr så att jag får kläm på han, men eventuellt så rider jag ut istället! beror helt på hur trött jag är och vad jag känner för ;)

nu ska jag snart äta och sen ska jag chilla med pappa framför tvn och kolla på någon spännande film som han hade hyrt :D

kram H

en trött liten loppa! ;)






photoshoooooooting :)

2011-06-17 - 09:44:00

ännu lite mera fotografering :) Amanda och Emma hopptränar för Cissi den 15 juni






























all my struggling days are gone, way gone

2011-06-16 - 18:47:12

hej :)

nu är det efterlängtade sommarlovet äntligen här och jag anser mig själv mycket välförtjänt av't! dock har jag inte fått några direkt sommarkänslor, men det kommer nog ;)

idag var det ju då sommaravslutning i Matteuskyrkan, och jag är grymt avis på alla studenter fortfarande! menmen, om två år då smäller det!!! ;) i alla fall så var det rätt långdraget och inte så värst skoj. efteråt sa vi hejdå till vår mentor som ska sluta och till varann och vår andra mentor såklart ;)

efter lite kramande så åkte jag och Amanda förbi halvars och åt glasss :D en strut med marrängsviss och kryddig rabarber och grädde blev min lunch :) mycket mums! sen gick vi mot bussen och innan den kom tog vi lite fina, och mindre fina bilder :P dom hittar ni som vanligt längre ner ↓

uppe i stallet tittade jag och fotade lite när Amanda red Lucie innan det var borststund för det lilla russet :) hann mocka också innan fodringen och efter fodringen fick även lilla P en borst- och mysstund såklart ;) sen hämtade pappa mig och vi åkte hem och åt jättegod färskpotatis med biffar :)

imorrn är det avslutningshoppning, och jag ska vara speaker som jag tidigare nämnt :) lite nervöst faktiskt men det går nog bra får vi hoppas! annars händer inget speciellt tror jag.

nu väntar jag på Amanda som ska ringa och säga att hon är hemma, ska sova hos henne i natt :) måste ta och duscha lite först bara kom jag på!

förresten så blir det lite roligare läsning från och med helgen, för då blir det lite mer ridning för min del :)

kram H

två glada tjejer som just har gått på första sommarlovet på gymnasiet :)
först lite seriöööööst...


 

 

 


för att sedan övergå till lite mindre seriöst ;)...

 

 

 

 

 

 

GLAD SOMMAR! :)

 


I do it best my own way

2011-06-16 - 12:38:00

lite fotografering :) Amanda och en fin Zenator rider dressyr på sjukhusfältet den 12 juni...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


anywhere the wind blows

2011-06-15 - 22:29:17

hej! :)

nu är det bara avslutning kvar och sen är det SOOOOOMMARLÅÅÅÅV!!! :D ni anar inte hur underbart alltså, och jag längtar sönder till ledighet! ;)

idag hade vi sovmorgon och så spelade vi lite brännboll mot a-klassen, självklart vann vi stort ;) sen gick vi från himpan till skolan och käkade helt okej grillburgare innan jag och Amanda tog oss till stallet. där fick båda mina hästar en finborstning innan jag fotade Emma och Amanda lite när de hopptränade. sedan mockade jag och hängde lite innan jag och Emma cyklade hemåt. jag dock på en luftad cykel, wooho! cykeln har stått ett par nätter för att min cykelnyckel varit borta, och jag borde ha lärt mig att inget lämnas i fred i Hageby! men tydligen inte -.-

väl hemma sen har jag inte gjort mycket, ätit, börjat göra en personlig kalender med foton i, fört över bilder från hoppträningen, kollat lite på en film och ätit kladdkaka med jordgubbar och grädde! :D

imorrn är det som sagt skolavslutning och jag är inte ett dugg taggad på att sitta i kyrkan 2 timmar och bara vara avundsjuk på alla överlyckliga studenter! tänker inte ens klä upp mig faktiskt, känns totalt ovärt och dessutom kommer det säkert vara pisskallt. så det plus mina vita ben blir ingen bra kombo! därför kör vi på favoritjeansen och nya tjocktröjan, ingen bryr sig ändå så: daaaaaaa ;)

efter avslutningen blir det eventuellt halvars och sen stallet för att pyssla om mina hästar lite, annars inget speciellt.

kram H

här är två smakprov från dagens fotografering :)

 



it is not a shame to be a bit proud of yourself sometimes :)

2011-06-14 - 23:12:41

hej :)

dagen har varit bra! de sista dagarna nu innan sommarn är så grymt softa, och det är underbart!

idag har dock nerverna fått jobba lite då vi haft en massa betygsprat! Nk B var först ut och det gick strålande, MVG till mig ;D det hade tydligen gått super på provet och inlämningen och Sofia våran lärare verkade kalasnöjd med mina prestationer och det är ju alltid roligt :)
sen var det Matte Bs tur, och det var inte lika solklart men ett MVG där med, wiiie :D tydligen hade jag gjort väldigt bra på en tidigare inlämning (som jag nästan glömt) som vägde upp lite av det jag missade på nationella där jag "bara" hade ett svagt MVG.
sist på dagen var det svenska och historia. där var MVGt i svenska mer än solklart, har haft det på alla prov och inlämningar faktiskt :) i historian ser det också bra ut trots min starka hatkärlek till den, men fortsätter jag som jag gör ska det tydligen bli ett MVG där med :D
Samhällen får vi inte veta förrens om några dagar på mejlen men jag tror att det blir ytterligare ett MVG, så isåfall går jag ut ettan med alla MVG utom eng A som blev VG. det känns super verkligen och så fina betyg hade jag verkligen inte vågat hoppats på! :D

efter skolan var det i alla fall stallet som gällde såklart :) sixade en massa, bl.a. de sista hindertävlings-lapparna och sen hängde jag med Karin ett tag och hjälpte henne dela ut hästar till kvälsslektionerna ;) det var roligt! sen borstade jag en sväng på min finaste som även idag stundtals var på bra humör :D hon fick även en liten massage och det kändes faktiskt på musklerna att det var lite för länge sedan nu! men det är ju bra att det verkar hjälpa då ju i alla fall! ;) mockade hos båda två sen innan det var dags att förbereda sig lite inför ridningen!

red alltså igen åt Hugo i Karins vuxengrupp, och jag hade gett mig själv Filuren :) har varit sugen rätt länge på att testa honom eftersom jag sett Johanna rida han rätt mycket men aldrig gjort det själv! det var ett bra val och han var duktig häst! dock så var jag ju x antal centimeter för lång, men det funkade ändå rätt så bra ;) till vänster satt han fast som en jag vet inte vad, men stundtals kändes det faktiskt riktigt bra! är så himla svårt bara när de biter sig fast i framförallt vänstersidan där jag är lite svagare och sen bara ruusar, men som sagt ibland gav han efter lite där också och då blev det bra! jag kan förstå att J gillar honom, för en trevlig liten skitponny var det allt :) det jag gillade framförallt var att han hade bjudning och var positiv till arbete, och det är ju alltid härligt! ;)

när vi ridit klartt så kom världens snällaste farmor och hämtade mig och hemma sen åt vi halvhemmagjord pizza och jordgubbar med glass, mums!! :) nu har jag inte hunnit med så mycket mer, ska duscha och krypa till sängs! imorrn är det himpan med klassen mellan 10-12 och spela brännboll, annars inget speciellt.

kram H

här är lite bilder på Filuren, på bilderna är det Johanna som rider :)

 

 

 

 

 


stand up for the champions

2011-06-14 - 16:09:15

hallojsan!

sitter vid klubbens dator och tänkte bara påminna alla ni som är medlemmar i Hageby Ridklubb att skicka in era bidrag till Min hästs hindertävling, för idag är sista dagen! :) om ni gör det är ni bäst! ;) hihi!

Ni kan fylla i formuläret här:
www.kundservice.egmont.se/tavling/minhast/

Glöm inte det! och håll tummarna och hoppas på ett nytt tävlingshinder till klubben ;)

kram H





'cause I can't get enough

2011-06-14 - 12:50:00

har ju inte hunnit berätta om att vi var på strömsholm fredagen den 3 juni! vi hade det i alla fall super :D

kl. sju åkte jag och Johanna i Marias bil och Amanda och Emma med Karin upp mot västerås och Strömsholmstävlingarna! där kollade vi på (om jag inte minns fel ;) slutet av en uppvärmingsklass i 1,25, sen en 1,40-hoppning som var ett 7-års championat, en till 1,40 och sen även en 1,50 som gick i heat. om jag inte fattade fel så var åtminstone 7-års championatet kval till falsterbo också!
under dagen hann vi även spana lite på dressyren som pågick! juniorer och youngriders var det på fredagen, coolt faktiskt att dom liksom är typ lika gamla som en själv nästan! :) 
och sen mitt på dagen kollade vi såklart på terrängprovet! sjukt duktiga ekipage och vilken häftig bana! kan ni förstå att dom springer jag tror det var ca 3,5 km på 6 min 30 sekunder! med hinder påvägen dessutom! galet jööö!

superhäftigt var alltihopa i alla fall måste jag säga och det är inte ofta lilla jag är ute på såhär stora tävlingar! så himla fin miljö att ha tävlingarna i dessutom, med slottet och allting!

självklart shoppades det lite i de berömda stånden som det fanns mycket av (internskämt ;). de hade faktiskt mer än vad jag vågat förvänta mig och jag hittade äntligen ett schabrak som matchar mina äppelgröna lindor :D och ni har ju redan sett det på bild in action, och visst blev det fint! det tycker jag i alla fall ;)
sen inhandlades även ett swarowski-pannband (dock ej äkta ;P) som tyvärr visade sig vara mörkbrunt och inte svart. de hade inga svarta kvar heller så jag kunde inte byta, men jag bestämde mig för att behålla det. det var såpass billigt och himla fint tyckte jag :D och erkänn att ni som inte visste inte heller har tänkt på det på bilderna från NORF! ;) jag tycker i alla fall inte att det syns, det är ju bara på insidan och kanterna eftersom det är fullt med strass ;) förövrigt tyckte jag att hon passade super i det också! :D men allting klär ju en skönhet! ;) hihi!

det var strömsholmstävlingarna det! nästa år hoppas jag på att komma tillbaka, eller ännu bättre kanske lyckas ta mig till falsterbo! det vore grymt verkligen :D

kram H

ingen superseriös fotografering direkt eftersom jag gärna ville kolla, men litegrann i alla fall :) alla bilder på Alexander tillägnas Maria, haha ;D







































I said it 'cause I can

2011-06-13 - 22:17:33

hej :)

dagen har varit riktigt bra!

började med att släpa mig upp för att ta mig till skolan och skriva läsårets sista prov! Nationella i Matte B var det och eftersom jag, klantig som jag är, självklart glömde boken i skolan kunde jag inte läsa igenom nåt igårkväll som jag tänkt. menmen, jag tror det gick rätt bra faktiskt och håller tummarna för möjligtvis ett MVG, det skulle verkligen inte sitta helt fel :D och isåfall blir himla dumma En A det än så länge enda VGt, men ja. diskussionen om den kursen kan vi ta en annan gång!

NU ÄR I ALLA FALL FÖRSTA ÅRET PÅ GYMNASIET SÅ GOTT SOM KLARTTT!!! :D :D :D lyycklig tjej! om tre dagar väntas sommarlov, och inte vilket som helst utan ett alldeles underbart sommarlov med massa mer häst än vanligtvis och jag är övertygad om att det kommer bli urgrymt! haha :)

efter provet skulle vi ha ätit och sen haft samhällsfika med Oppelt, men det ställdes in så vi fick gå hem vid tolv istället :) inte mig emot direkt! åt lite innan stallet stod på schemat! :) däruppe var det låst när jag kom, inte okej!
kom vid typ ett och varenda dörr var låst och ingen där, men som tur var kom Ilona efter bara några minuter så då kunde jag få komma in och borsta mina fina :D viktor fick en rätt lång mys-, borst- och fixstund först, det uppskattades :) sen hade jag tänkt borsta Pepsi, men hon skulle få provkäka den nya hagen, och det kunde jag ju inte ta ifrån henne. så himla mycket gott gräs finns det där så jag mockade och fixade allt sånt först istället medan hon var ute och myste :) var även duktig och tvättade vattenkopp och krubba åt båda! ;)
när vi fodrat och tagit in testpatrullen så borstade jag på en mysig häst som var på bra humör :D tyvärr blev det inte så länge men en stund i alla fall! vid fyra sen traskade jag ner mot spårvagnen för att åka och möta mamma på stan!

det var dags för sommarshopping vilket var mycket nödvändigt! en massa bra saker fick vi med oss hem, se bild lite längre ned ;) självklart var det ju även ett måste att käka litegrann på bästa chicken kebab ♥

nu hemma har jag mest suttit här och fixat med alla bilder och allt som jag inte hunnit med under förra veckan! så nu har jag koll ;) imorrn blir det sovmorgon, städa skåp, två lektioner med betygsprat och sen mot stallet (y) chill dag igen med andra ord! :D dessutom ska jag rida i sista gruppen så det blir en lång eftermiddag i stallet, och inte klagar jag direkt! ;)

förresten har jag funderat på att önska mig en systemkamera, är riktigt sugen! man blir inte en bättre fotograf för att man har en bättre kamera, men man kan ju alltid ge sig själv bästa förutsättningarna för att lyckas ;) det är faktiskt enligt min mening med de jag har testat, way much easier att fota med system! dock lite jobbigt att släpa med, men känns som om det kan vara värt det! vad tror ni? någon som har något bra tips på systemkamera? :) gärna en rätt enkel, men ändå bra ;)

kram H

dagens inköp alltså: en tjocktröja från cubus, en funktionströja att rida i från stadium, en sommartröja från gina och en från HM samt ett par jeansshorts från HM :) mycket nöjd!



find and push the button

2011-06-13 - 12:05:20

hej :)

gårdagen spenderades i stallet. tog en liten sovmorgon först som planerat och sedan cyklade jag upp till stallet för att mocka och fixa lite grann innan lunch. efter lunchen sen var det ännu lite mer fix och sånt innan jag följde med Amanda och lilla Z upp till sjukhus för att fota lite dressyr. lite bilder kommer i ett inlägg imorrn. nu har ju inget att plugga ellet nåt och behöver inte gå och lägga mig tidigttt!!!! :D så nu har jag tid med fotografering, redigering och bloggning, bra va? :)

vid fyra seni alla fall så kom Karin och hämtade mig och så åkte vi ut mot Resebro och Poppe. han bor verkligen som en prins där ute ska ni veta! Karin visade mig vart allting fanns och lite hur hon ville ha det och så innan det var dags för motion för Poppes del. Jag red och Karin gick med, först visade hon lite ridvägar i närheten, superbra var dom och alla gångarter gick att rida i nästan överallt! :) när vi kom tillbaka red jag lite dressyr på banan, dock visste jag inte det innan så tog hoppsadeln, inte smart! till en början gick det inte speciellt bra, han ser så sjukt mycket enklare ut när Karin rider än vad han är! i alla fall tycker jag det, men det är väl för att Karin rider honom så bra, och tur är väl det! ;) i alla fall, fick inte alls fram honom utan han gick och segade och tryckte bara in nosen, men efter en del lotsning och hjälp av Karin började jag hitta lite knappar och stundtals i slutet kände jag hur det SKA vara och då var det jättehärligt, när jag bara kunde slappna av och känna att han gick fram skapligt utan att jag tjatade. så ja, det är lite annat tänk än med Pepsi som istället blir lite framtung, men det är superbra att träna på båda sätten samtidigt ju! tror att det kommer bli ännu roligare och bättre när vi lär känna varann lite mer och när jag lär mig hur jag ska göra för att han ska slappna av och ta stödet ner och fram och framförallt ta skänkeln! men nästa gång det är dressyr tar jag nog ett par sporrar ;) det blir nog bra så småningom, och han är en urgo liten trevlig polle måste jag säga! :)

när jag kom hem sen vid halv åtta typ så käkade jag lite, och sedan övningskörde jag och pappa. det är faktiskt riktigt roligt nu och jag börjar faktiskt få lite flyt på det hela! :D

det var gårdagen det :)

kram H

här är några bilder på Poppe, eller Porthos som han egentligen heter, när Karin och han tävlar litegrann, visst är han fin? :)









why grow up?

2011-06-13 - 10:59:00

här kommer en bildbomd på fyra små übersöta kattungar som man bara vill pussa på!
för er som inte vet så fick en av stallkatterna, Musse (haha!?), fyra små ungar på påskafton. så nu är de ungefär sju veckor gamla tror jag! bedårande är vad dom är, för nu har dom dessutom börjat leka massa ;)



































några fler kommer i ytterligare ett inlägg inom kort :)



we belong together, and nothing can tear us apart ♥

2011-06-12 - 23:28:48

hej :)

nu kommer lite om tävlingen som vi faktiskt var på förra söndagen tänkte jag! :)

Den 5 juni var vi på NORF och hoppade vårens sista lokala tävling. Precis som vanligt red vi 90+1m, och det blev inget annat än ett superslut på terminen!

någon gång under veckan innan fick jag en impuls att testa rida på hacket, så jag bestämde mig för att följa min känsla och testa ;) hon saknade ju lite bjudning på NFK och hon brukar i regel bjuda nättre på hack, dock så minskar min kontroll en del och att rida snävt är inte det enklaste då heller! men, som sagt om jag aldrig testar får jag aldrig veta: så vi körde på't!

i 90 som var en clearround kändes det väldigt enkelt. joggade lite lätt på framridnigen och tog ett par språng bara, det flöt på! likaså inne på banan, inga konstigheter alls. några lite flacka och inte helt perfekta språng men en bra runda ändå :D en nolla resultarade det i :)

i 1m sen ver det ungefär likadant, det flöt på på framridningen och framhoppningen. himla tung framhoppningsbana bara men det bekymrade inte min lilla fina! hon kändes fortfarande fräsch och inne på banan så rullade det på :) lite miss efter fyran som stod ur en lite klurig sväng så vi landade i fel galopp. rätt kort väg till femman sen så då hann vi inte riktigt hitta tillbaka till flytet och kom lite knasigt. men hon klarade det felfritt ändå, bästis! dock var det en linje till sexan så då kom vi inte så bra där heller men efter det var det lång väg till sjuan så då hittade vi tillbaka igen :) felfria i grunden fortsatte vi mot omhoppning. inte supersnäva svängar då jag hellre ville säkra och sätta en nolla, men vi tog inte långa vägar heller, lagom alltså ;) alla hindrena hoppade vi över utan att få med oss några bommar så en andra dubbelnolla i 1m blev det, överlycklig!! :'D

tiden som inte var alltför snabb, men heller inte alltför långsam räckte till en 6:e placering av jag tror 24 startande :D ååå, vad glad jag blev och fortfarande är! :) så himla med mig var hon i båda klasserna och hade ett helt okej tempo, bytte galopp över hindrena (utom ett då men då var jag lite påväg åt fel också så det klandrar jag henne verkligen inte för!) och allt bara flöt liksom!

efter prisutdelning lastade vi in och åkte hemåt :) en alldeles lagom lång tävlingsdag då vi var hemma innan lunch ;) förresten har hon blivit himla duktig på att gå in i transporten nu, dock är det bråttom ut så det måste vi träna mer på! men som sagt ilastningen funkar suuuuper :D hur skönt!?

summa kardemumma av dagen så kan jag bara konstatera att min häst bara är bäst, och så är det! ♥

tack bästa Johanna för grooming! och pappa för driving! ;) 

det känns underbart att vi äntligen har nått vårat mål, som kändes så himla avlägset ett tag! för er som inte kommer ihåg var stadiga 1m-resultat målet, och efter en 0+4 (pet) och två dubbelnollor kan jag inte vara annat en meganöjd :D
nästa termin blir målet självklart att klättra i placeringarna i 1 meter, och möjligtvis starta 1,05 om vi hittar nån :) sen ska vi även försöka oss ut på dressyrbanorna i de lättare klasserna, eftersom hon skötte sig så fint på fältävlansdressyren :D inga lag blir det i höst har jag tänkt, vill hellre komma ut och verkligen känna att vi hittar varann till hundra och är ett säkert ekipage helt enkelt :) men planerna för nästa vår är att ev. rida båda div. III lagen, eller åtminstone ena :)

kram H

här är lite bilder som båda Johanna och Pappa har fotat, tacktack! :D


















words can't possibly express what you mean to me ♥

2011-06-12 - 00:48:24


tjenare! :)

dagen har varit typ asbäst! började med att sova en stund och cyklade sedan upp till stallet vid halv tio. där mockade jag åt mina fina innan det var dags att ta in Pepsi för borstning! lite rykt hann vi med innan det vid elva bar iväg ut i skogen med Amanda och Zäta :)
Till en början var de båda rätt trötta och lunkade fram lite chill sådär! sen travade vi mellan sjukhusfälten och då höll de sig båda fortfarande lugna, men med lagom bjudning och massa frust ;) sen galopperade vi litegrann på sjukhusvägen och det uppskattades! då satte båda igång och fattade vad som var på g vill jag lova, och älska när man verkligen känner hur dom skjuter ifrån i uppförsbackarna! :D rätt fort men ändå kontrollerat, precis lagom! ;)

skrittade tillbaka mot sjukhus och där väntade lite sjukhus-bus ;D drog två längder och herreggud vilken fart dom kommer upp i! helt galet, och vilken jäkla adrenalinkick det är! man kan verkligen inte sluta le, underbart det är vad det är! :'D sen travade vi av dom en länga, och traven efter galopprace är även den underbar! man verkligen ser hur bogarna jobbar och skorna klankar när dom inte riktigt har koll på fötterna ;) så studsas man lite gulligt ur sadeln då och då också när man hamnar i otakt för att de går på så mycket, iiiih :D den bjudningen och det steget skulle man ha i dressyren ni!

när vi travat av dom skrittade vi runt fågelsjön och lät dom gå fram och nosa lite på vattnet, som först var superläskigt! men när Pepsi förstod att det bara var vatten så tyckte hon att det var jättekul att plaska runt! hihi, jättesöt var hon :) dock så försökte hon nästan lägga sig i vattnet en gång, vilket inte var så bra! men hon hann upp igen och verkade inte det minsta berörd, bara: jahopp okej då typ ;) sen fick de små söthästarna beta lite på breddik innan vi skrittade hemåt igen efter en helt SUUUPERMEGABRA avslutning på terminen, bästa uteritten ever tror jag och allt var bara supermys och bäst! :'D

hemma blev det såklart en dusch både för att hon var svettig och vääldigt lerig efter det lilla badförsöket ;) sen var det lunchdags innan hon fick gå ut i hagen och rulla sig ordentligt på båda sidorna ;)

på eftermiddagen sen fixade vi lite i stallet och sen fotade jag hoppgruppen. blev inte speciellt bra bilder, vet inte varför. kan bero på att det var rätt länge sen jag fotade "ordentligt" så jag hittade inte direkt tajmingen :( men några helt okej bilder blev det i alla fall, bilderna hittar ni HÄR :)

nu på kvällen har jag ätit pastasallad, redigerat bilder och övningskört! körningen gick super idag faktiskt och jag kunde köra runt i smedby och faktiskt ända ner till Coop extra och träna lite parkering! nu börjar det bli roligt när man äntligen kan köra på de lite större vägarna :)
imorrn ska jag köra upp till stallet har jag tänkt och så ska mamma få titta lite på de aaassöta kissarna :) dom är verkligen bedårande alltså!

till slut måste jag bara säga att jag har en underbar häst som betyder allt för mig, ingen är som du ♥ puss!

kram H




Foto: Amanda


simply the best, better than all the rest

2011-06-10 - 22:27:52


hej igen :)

dressyrträningen gick mucho bra och hon var mycket duktig, min bästis ♥
vi jobbade mycket med att hon skulle ta skänkeln, ha jämt stöd på båda tyglarna, vara i en högre form och med mer bakbensaktivitet, bli mjuk i sidorna, göra rena galoppombyten och taktmässiga travökningar! stundtals får vi till det riktigt bra och då känns det verkligen kanon, men det är fortfarande lite av och på.
Eftersom hon är lite byggd i framvikt krävs det en hel del för att få vikten på bakbenen så att hon orkar höja nacken. Men det går, och idag var hon ändå riktigt villig och försökte :D och som sagt stundtals är det super och då känns det underbart verkligen och jag inser vilken stjärna hon är och att hon passar mig perfekt. 
och för varje gång vi tränar hittar vi rätt oftare och oftare, och idag känns det som om vi tog ett rejält steg i rätt riktning :) tror det har att göra med att vi var själva och då kan jag få mycket mer hjälp med korrigering hela tiden, vilket är kanonbra! massa cred till Cissi för att hon är en så bra tränare! :)
efteråt var Pepsi trött och svettig tjej som fick ett skönt bad och sen mysa med lite mat i hagen medan jag pysslade lite med bl.a. startlistor till avslutningshoppningen nästa fredag ;)

förresten ska jag vara speaker då, hihi läskigt :) men jag tror det kommer funka braigt, och jag vill jättegärna lära mig mer om att anordna tävlingar överlag nu känner jag! när jag blir stor ska jag nog sitta i tävlingssektionen kanske ;) 

vid kl. 6 blev jag hämtad och så åkte vi till Kungsgatans Kebab och åt supergod Pizza. Sen har jag och mamma hunnit övningsköra lite också, och kollat lite halvt på talang. Massa cred även till Simon Westlund som är GRYM på rubikskuber, helt galet jöö!

Hela helgen är det stallet som gäller, wiie :D Imorrn åker jag upp rätt tidigt för vill hinna pyssla lite med min fina innan jag och Amanda ska ut och busa i skogen! kommer bli mer än suuuper att avsluta terminen med det verkligen! :D synd bara att vi just avslutar terminen nu, vill ha vaaaarje dag! kände verkligen det idag, fan vad underbara dom här dagarna är, när hon är min alldeles egen och ja, helt bäst är det verkligen. får försöka övertyga C om att hon är för fin för ridskolan och kan hyras ut på helfoder istället ;) hihi! det vore verkligen nåt det!

på eftermiddagen händer inget speciellt direkt, kanske fotar hoppgruppen om jag känner fört och dom vill! annars blir det nog att börja smörja, tvätta och fixa alla grejer inför sommaruppehållet helt enkelt :)
på söndag tar jag mig nog lite sovmorgon och åker upp till stallet vid lunch. då båda mina hästar har bestämt sig för att vara med på en dum uteritt så finns det inte så mycket att göra liksom. men sen lite senare så åker jag i alla fall med Karin ut till Resebro och Poppe och lär mig alla rutiner och sånt, blir spännande :) så planerar vi troligtvis sommaren lite då också ;) jättekul att få hjälpa till lite med honom är det, en riktigt fin och trevlig häst som jag visserliggen inte suttit så mycket på ;) men Karin säger att han är rätt lik Pepsi förutom att han har sämre framåtbjudning. Det blir nog jätteroligt och lärorikt tror jag iallafall och jag hoppas det håller i sig :) 

nu ska jag fixa lite och slappa, läsa lite i en bok som jag faktiskt lånat på biblioteket :) Utbildning av den unga hästen heter den och är väldigt intressant tycker jag! kan inte alls mycket om sånt ju! 

kram H

här är lite bilder från träningen som Amanda var suuupersnäll och fotade! :D tacktack verkligen! och visst syns det att vi stundtals når en bra energi och då även mycket finare och högre form? ;)



















under the coconut tree you'll be chilling with me :)

2011-06-10 - 11:57:21

hej :)

sorry för uuursämst uppdatering men de här två veckorna har jag haft grymt mycket annat att göra, båda roliga och mindre roliga grejer! en del får jag skylla mig själv då jag är EXPERT på att skjuta upp tråkiga skolarbeten till sista minuten, igår t.ex. skrev jag hela min historiarapport på tre timmar som vi har haft typ 4 veckor på oss att göra! bra jobbat! Men nu har vi bara en grej kvar, det är Nationella i Matte B. Känns lite halvbra inför det, men får hålla tummarna och hoppas på det bästa helt enkelt!

idag är det dressyrträning kl. tre och det ska bli suuperroligt :D jag köpte ett grönt schabrak till lindorna på Strömsholm så det setet ska invigas idag :) det är första gången på aaaplänge som vi tränar ensamma, så det kommer bli bäst tror jag! :D har med mig kameran också så någon übersnäll person kanske kan fånga oss på bild om jag ber snällt ;)

nu måste jag ta och dra mig mot lektionen igen, får tillbaka grammatikprovet vi skrev i tisdags. Fingers crossed! ;)

från och med nu är det i alla fall skärpning på bloggen, nu har jag inget att skylla på längre! jag har förresten en hel del bilder från de här dagarna jag inte varit här så dom får ni lite då och då tänkte jag :) lite vad som har hänt och sådär kommer nog i tidsinställda inlägg under helgen! :D

kram H

en av favoriterna från förra dressyrträningen! :) bääästa! ♥