22 februari

Nej men hej där! Vad säger ni? Dags för en liten uppdatering kanske :) Behöver lära mig att göra korta, komprimerade inlägg lite oftare än milslånga nån gång då och då känner jag. Får träna, med start Nu!

Pepsi och jag var på årets första tävling förra helgen, en LA:1 på klubbdressyren. Finns dock inte så mycket mer om den att säga än att Pepsi var duktig, jag inte riktigt tillräckligt nogrann men ändå okej. Var nöjd efteråt trots några större kommunikationsmissar, men fick skitdåligt betalt för alltihopa oavsett. Inte för att man ska vara bitter och skylla på bedömningen, men jaa. Glömmer den där tävlingen, eller inte vår insats men vi glömmer resultatet bara. blöö!

I veckan har min lilla springare gått som tåget! Pigg och glad, och riktigt fräsch :D Idag var det dags för dressyrträning hos Linda igen :) Började med att diskutera lite om tävlingen och hur hon känts i övrigt. Sen fick Linda sitta upp och känna igenom henne och våra svårigheter, för att kunna hjälpa oss att komma vidare. För första gången fick jag se en riktigt skicklig ryttare på min häst, och damn!! Så himla snygg att jag inte kunde låta bli att bara le och vara stolt ♥ Och Linda fick det att se så jäklarns enkelt ut att sätta världens tryck i henne, samla, länga, ändra formen you name it! Linda var jättenöjd med henne och tyckte att jag har gjort ett superbra grundjobb att bygga vidare på :) Hon tog Lindas "helt nya krav" skitbra och accepterade situationen klockrent. Hon har blivit såpass stark att det inte är det som brister just nu, just nu är det jag som inte riktigt fixar det tekniskt. Att det ska vara så svårt att rida, det kan man inte tro! ;) Jag red en stund på slutet och hon kändes riktigt fin, men när jag jämför filmerna så är det sån himla skillnad. En riktig motivationskick i alla fall att se henne så fin med Linda, och veta att nu är det mig det hänger på att lära mig rida bättre helt enkelt. Men det är inte helt enkelt när vi båda måste lära in massor nytt, ingen av oss har ju liksom nånsin nosat på den nivån som vi är påväg mot nu. teknik, teknik, teknik är vad det handlar om, och att våga lita på min egen ridning, våga ställa mer krav och komma ut "utanför boxen". Heja oss! 

Förutom att träna har jag hunnit med en massa annat stallpyssel på mina 12 (!!) spenderade timmar i stallet idag, hehe. Nä men Pepsi har flyttat upp till en annan del av stallet och ska få bo in sig i en ny box. Så det har blivit en jäkla massa jobb med att flytta alla mina tusen grejer, organisera om, göra sig hemmastadd, gräva ut typ 5 dm halmbädd, göra ny bädd osv osv. Jobbigt, men det kommer bli bra det tror jag. Ska bli roligt att vara i den större delen av stallet då det blir lite mer gemenskap där. Hoppas bara Pepsi ska trivas också :) 

Nu ska jag ta lördagkväll på rikigt, med mello-mys och allt som hör till! Och imorrn ska jag njuta av en riktigt ordentligt sovmorgon, det är jag värd faktiskt ;)

Hörs imorrn!

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: